Connect with us

BOX

Virgil Meleg, noul antrenor al Naţionalei de box cadeţi

Fostul pugilist emblematic al judeţului Sălaj se va ocupa de pregătirea cadeţilor, iar primul stagiu de pregătire urmează să aibă loc în luna iulie


Ani la rând, Virgil Meleg a făcut senzaţie în ring, pugilistul originar din Şimleu Silvaniei reuşind să devină multiplu campion al României la categoria sa.

După ce şi-a încheiat cariera de sportiv, Virgil Meleg s-a axat pe partea de antrenorat, înfiinţându-şi propriul club, Box Club MLG. Recent, clubul condus de fostul pugilist şimleuan a cucerit şi prima medalie importantă prin Rareş Parnău (80 kg) la Cupa României.

La trei săptămâni distanţă, o nouă veste bună a venit pentru Virgil Meleg, cel care a fost desemnat antrenor al lotului naţional de cadeţi al României.

Prima acţiune a lotului naţional de cadeţi va avea loc în luna iulie, când este un programat un stagiu de pregătire la Târgu Jiu. Meleg va fi ajutat de Doru Neamţu şi Radu Zarif.

Micuţii pugilişti se vor pregăti pentru Campionatele Europene.

“Vrem să punem pe picioare echipa de cadeţi şi să putem oferi mai departe sportivi spre naţionala de juniori pregătită de Dorel Simion şi aşa mai departe. Mă bucur că fac parte din echipa aceasta. Este un lucru deosebit”, ne-a declarat Virgil Meleg.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX