Connect with us

Sporturi

Jocuri de cazino care nu necesită strategie!

Cu adevărat industria jocurilor de noroc a cunoscut în ultimul timp o adevărat explozie de popularitate. Aceasta se reflectă în primul rând în imensitatea de titluri oferite dar mai ales în posibilitatea oricărui jucător de a realiza aici sume consistente de bani.

Unele dintre aceste jocuri necesită aplicarea de diverse strategii de joc în timp ce altele nu se supun acestor reguli. Jocurile care nu necesită strategii de joc se reflectă cel mai bine în definiţia norocului şi despre acestea vom face vorbire în rândurile următoare.

Craps

Păcănele gratis sunt prezente în toate ofertele platformelor online din ţară şi nu numai, existenţa lor fiind primită cu entuziasm de jucători.  Pe langă aceste jocuri îşi face apariţia şi cel de Craps. Jocul este unul simplu, ai mână 2 zaruri pe care le arunci pe masa de joc şi rezultatul aruncării determină sau nu un potenţial câştig.

Regulile de joc dictează şi opţiunile de pariere sunt strategiile pe care le poţi aplica la acest joc. Din acest punct de vedere, trebuie să :

  • Pui bani pe opţiunea Don’t Pass Line, adică pariezi pe faptul că cele 2 zaruri aruncate vor arăta 2 sau 3
  • Să plasezi la acest pariu cele mai mici mize posibile şi acceptate de către cazino

Dacă bugetul pe care îl ai pentru acest joc permite, fă tranziţia la cele mai mari mize acceptate, pentru că s-a dovedit că pe termen lung astfel de pariuri au un procent de retur bani către jucător de 100% , ceea ce îţi va permite să nu înregistrezi pierderi la acest joc.

Baccarat

Baccarat este recunoscut de gambleri ca având cel mai mare RTP pe care un joc de masă îl poate ceda. Acest aspect este unul important pentru orice jucător pentru că garantează faptul că bugetul tău de joc se va păstra în aceleaşi dimensiuni ba chiar se va mări la o manieră decentă.

Şi la acest joc strategia cea mai bună este aceea de plasa bani pe mizele cele mai mici afişate pe masa de joc şi de a merge întotdeauna pe mâna dealerului. În jocul de baccarat, ai la îndemână 2 opţiuni de pariere, cea pe bancă şi pe jucător.

Este adevărat că se poate paria pe egalitate, însă această variantă este cea mai puţin probabil de realizat aşa că nu merită să încerci măcar să rişti 1 RON pe ea. Dacă vei rămâne constant acestor 2 sfaturi, cu siguranţă că experienţa de joc trăită la baccarat se va împleti de minune şi cu câştigurile dorite.

Păcănele

Ce poţi să spui despre păcănele este faptul că sunt cele mai îndrăgite jocuri de noroc existente în oferta unei platforme online şi că acest lucru se evidenţiază în numărul mare de accesări de care acestea se bucură. Participă la această popularitate numărul mare de titluri în care se pot întâlni dar şi un gameplay de excepţie care le caracterizează.

Aceste jocuri de noroc excelează la capitolul câştiguri dar şi la cel al surprizelor. Dacă ai accesat un asemenea joc atunci ştii cu siguranţă că în afară de premiile obişnuite pe care acest joc le afişează există posibilitatea să îţi adjudeci un premiu cu adevărat colosal dacă obţii un jackpot ataşat acestora.

Este o oportunitate pentru jucători pentru a se înscrie în lista marilor câştigători la păcănele, pentru că aceste jackpoturi au sume ameţitoare ataşate , sume care pot depăşi frecvent 1 MILION de RON. Le identifici uşor în ofertă pentru că sumele se actualizează non-stop, în funcţie de numărul jucătorilor care le accesează.

Şi pentru că am adus vorba despre strategii, în acest tip de joc de noroc nici una nu îşi poate dovedi eficacitatea. Motivul este simplu, aceste jocuri sunt guvernate de o caracteristică tehnică care se numeşte RNG şi care înseamnă Generator Aleatoriu de Numere.

Acest RNG, va accesa din milioanele de combinaţii matematice una singură pe care o va dispune pe ecran atunci când ai apăsat butonul spin. Numărul astfel ales se va reflecta pe role în dispunerea pictogramelor acestuia şi felul acestei dispuneri va determina dacă eşti câştigător sau nu.

Dacă tot vrei să vorbim despre o strategie la păcănele atunci să ne raportăm la cea care presupune un joc responsabil, de natură să te ţină departe de orice inconveniente. Nu în ultimul rând nu uita că trebuie să abordezi miza la un nivel decent astfel încât bugetul tău de joc să fie disponibil cât mai mult timp.

Concluzie

Într-adevăr aceste jocuri nu au nevoie de o strategie anume de joc care să-ți mărească şansele de câştig. Trebuie doar să dai dovadă de cumpătare, să joci pe mizele mici ofertate şi dacă un câştig important va apărea să te feliciţi pentru norocul avut. Până atunci joacă responsabil, distrează-te cât mai mult şi nu uita că cea mai bună strategie este să rămâi întotdeauna în limitele bugetului tău de joc!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Sporturi