Connect with us

Actualitate

Un nou “maraton al vaccinării” – de vineri până duminică în parcarea Zalău Value Center

În perioada 11-13 iunie, orice persoană nevaccinată cu vârsta de peste 12 ani, se poate vaccina fără programare, doar cu cartea de identitate, la o nouă ediţie a Maratonului din parcarea Value Center. Copiii şi tinerii cu vârste între 12 şi 18 ani trebuie să fie însoţiţi de un părinte sau tutore


Persoanele vaccinate vor fi înregistrate în Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV) şi vor primi adeverinţe de vaccinare.

Vaccinarea se va realiza de către două echipe mobile, cu seruri Pfizer şi Johnson, în următoarele interval orare:

Vineri, 11 iunie – 15.00 -21.00

Sâmbătă, 12 iunie – 9.00-21.00

Duminică, 13 iunie – 9.00-21.00

Simplu. Fără programare. Doar cu actul de identitate.

Vaccinează-te simplu, fără programare, pentru sănătatea ta şi a celor dragi ţie. Putem depăşi această pandemie doar împreună, vaccinându-ne în număr cât mai mare. Te aşteptăm, cu actul de identitate, de vineri până duminică, în parcarea Zalău Value Center.

Maratonul Vaccinării este realizat de Instituția Prefectului Sălaj, în parteneriat cu Zalău Value Center, Consiliul Județean Sălaj, Primăria Municipiului Zalău, Direcția de Sănătate Publică Sălaj, Crucea Roşie, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, primăriile din județul Sălaj, Batalionul 317 Sprijin Logistic “Voievod Gelu”, cu sprijinul Kiss FM, Magic FM și City Radio.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate