Connect with us

Social

Sistem de iluminat public modern pe Bulevardul Mihai Viteazul

Investiţia finanţată prin fonduri europene va finalizată în această toamnă. Stâlpii existenți vor fi demolaţi, urmând să fie instalați 135 de stâlpi metalici noi, cu 170 de corpuri de iluminat echipate cu telegestiune

Astăzi, 7 iunie 2021, la sediul instituției, a avut loc predarea de amplasament pentru modernizarea sistemului de iluminat public de pe Bulevardul Mihai Viteazul, din zona Primăriei Municipiului Zalău până în zona Pensiunii Ramona.

Prin intermediul acestei investiții, pe tronsonul menționat vor fi demolați stâlpii existenți, urmând să fie instalați 135 de stâlpi metalici noi, cu 170 de corpuri de iluminat echipate cu telegestiune. De asemenea, rețelele aeriene de telecomunicații vor fi mutate în subteran.

Acest proiect este finanțat din fonduri europene, prin Programul Operațional Regional – Axa 3.1.C – iluminat public și face parte din etapa I a proiectului de modernizare și extindere a rețelei de iluminat public din municipiu. Executantul lucrării este SC Neon Lighting SRL, iar termenul de finalizare al investiției este în luna septembrie 2021.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social