Connect with us

FOTBAL

Alexandru Cherecheş continuă la Concordia Chiajna cu un singur gând: promovarea în Liga 1

După un parcurs modest al echipei sale, care a terminat sezonul regulat doar pe locul 13 şi a jucat în play-out, fotbalistul şimleuan are alte aşteptări pentru sezonul următor. Alex Cherecheş mai are un an de contract cu ehipa din Chiajna şi va continua la Concordia, formaţia care în sezonul viitor va avea obiectiv promovarea în prima ligă

La 24 de ani, Alexandru Cherecheş are experienţă în Liga a II-a, eşalon în care a bifat deja trei sezoane. Două sezoane a evoluat pentru ASU Poli Timişoara, iar în vara trecută a semnat cu Concordia Chiajna, o grupare cu pretenţii, care până acum câţiva ani evolua constat în Liga 1. Concordia a sperat într-o revenire în prima ligă, însă a avut un parcurs modest, iar în ediţia 2020 – 2021 a ligii secunde nu a prins nici măcar play-off-ul.

Chiajna s-a clasat pe locul 13 în sezonul regulat şi a evoluat în Grupa B din play-out, unde în cele şase etape a a strâns trei victorii, o remiză şi două înfrângeri. Echipa antrenată de Claudiu Niculescu a încheiat sezonul pe 7 mai, cu o victorie categorică în deplasarea de la Gloria Buzău, scor 3 – 0, meci în care Alex Cherecheş a fost în centrul atenţiei, cu un gol marcat spectaculos, din lovitură liberă, de la peste 30 m.

“A fost cel mai frumos gol pe care l-am reuşit în ultimii ani, însă când am jucat în Liga a III-a, am mai reuşit astfel de goluri”, ne-a dezvăluit jucătorul.

În cele 25 de meciuri câte a jucat Concordia Chiajna în ediţia 2020 – 2021 a ligii secunde, Alex Cherecheş a fost în teren la 22 de partide.

“Din punctul meu de vedere a fost un sezon ratat, pentru că ne-am propus un obiectiv de promovare, dar din pacate nu s-a reuşit. Pe cealaltă parte mă bucur că am jucat majoritatea meciurilor şi că am reuşit să îmi păstrez constanţa în evoluţii”, ne-a declarat Alex Cherecheş.

Fotbalistul şimleaun se află în vacanţă până pe 15 iunie, cânde se va prezenta la reunirea echipei. Alex Cherecheş mai are contract încă un an cu Chiajna şi va continua la Concordia cu un singur gând: promovarea în Liga 1.

Ediţia 2021 – 2022 a ligii secunde este programată să înceapă pe 31 iulie cu 20 de echipe la start.

“Îmi doresc ca în sezonul următor să arătăm o altă faţă a Chiajnei şi să promovăm în prima liga. Acesta va fi obiectivul, dar trebuie să fim realişti, fiindcă nu va fi uşor. Au promovat echipe bune din Liga a III-a, au retrogradat echipe din Liga I, dar sunt convins că la noi valoarea şi forţa grupului va face diferenţa în multe meciuri”.

Alex Cherecheş

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL