Connect with us

MINIFOTBAL

Echipele sălăjene s-au oprit în 16-zecimi la Supercupa României de minifotbal

Atât Autovip Garden Şimleu, cât şi Dia Guard Cipricom au părăsit competiţia în prima fază eliminatorie. Dia Guard Cipricom a pierdut la loviturile de departajare cu Pro Fotbal Sibiu, în timp ce Autovip Garden a fost învinsă de AEK Oradea

De vineri şi până duminică, la Oradea a avut loc Supercupa României la minifotbal, care a strâns la start cele mai bune 48 de echipe din ţără. Şi din Sălaj au participat cele mai bune formaţii, Dia Guard Cipricom şi Autovip Garden, care au sperat să termine în primele 15 locuri pentru a obţine biletele de calificare la Campionatul Naţional.

Cele două grupări au fost la un pas de acest obiectiv. Atât Dia Guard, cât şi Autovip, s-au calificat din grupe, însă au pierdut în 16-zecimi.

Dia Guard a câştigat ambele jocuri din Grupa P, cu ARES IPA Bucureşti şi HDS Drobeta, dar în 16-zecimi a avut ghinionul să fie eliminată la loviturile de departajare de către Pro Fotbal Sibiu.

În Grupa K, Autovip Garden a strâns doar 2 puncte, după ce a câştigat la loviturile de departajare cu Lin&Ema Alba Iulia. Formaţia şimleuană a mers mai departe de pe locul 2, dar în 16-zecimi a fost învinsă cu 2 – 0 de AEK Oradea.

Sursa foto: Crişana

Mai multe detalii de la Supercupa României, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri, 9 iunie

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in MINIFOTBAL