Connect with us

FOTBAL

Vacanţă cu gust amar la SCM Zalău

Începând de săptămâna trecută, jucătorii au plecat în vacanţă cu amărăciunea unei promovări ratate în ultima secundă. Vor reveni la treabă la începutul lunii iulie când se vor demara pregătirile pentru sezonul următor

Ajunsă în barajul final pentru Liga a II-a, SCM Zalău a ratat promovarea în ultima secundă a meciului retur cu Unirea Dej, fiind egalată în minutul 90+6! Fluierul final al “centralului” Rareş Vidican a trimis-o pe Unirea Dej în Liga a II-a datorită golului marcat în deplasare, în timp ce SCM Zalău mai trebuie să rămână cel puţin un an în Liga a III-a. Jucătorii, antrenorii, cei din conducere, cât şi suporterii se împacă greu cu această idee, însă SCM Zalău nu are încotro, decât să înceapă sezonul următor cu o dorinţă şi mai mare de a promova.

Până la startul sezonului următor, jucătorii se află de săptămâna trecută într-o vacanţă. Este o vacanţă cu gust amar ţinânt cont de consecinţele finalului partidei cu Unirea Dej,  însă elevii lui George Zima vor să devină mai puternici după finalul dramatic de sezon. SCM Zalău se va reuni la începutul lunii iulie, tot sub comanda antrenorului George Zima. Gruparea de sub Meseş va avea la dispoziţie aproape două luni să pregătească următorul campionat, de la care are un obiectiv clar: promovarea în Liga a II-a. 

FRF a anunţat că ediţia 2021 – 2022 a Ligii a III-a este programată să înceapă pe   28 august, însă la final de iulie este programată să înceapă faza judeţeană a Cupei României.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL