Connect with us

Social

TRAGEDIE – Un tânăr din Pericei a murit, după un accident cu motocicleta

Cumplitul eveniment rutier s-a petrecut sâmbătă după-amiază în comuna Măeriște, când bărbatul a intrat cu vehiculul într-un cap de pod. Inițial se credea că nu e ceva foarte grav, însă tânărul de 31 de ani s-a stins din viață prematur, în cursul zilei de duminică, la Spitalul Județean din Zalău

Sâmbătă după-amiază, în localitatea Uileacu Șimleului (com. Măeriște) a avut loc un accident grav. Un tânăr în vârstă de 31 de ani conducea o motocicletă mai specială, mai exact un motociclu (n.r. autovehicul cu trei roți (mai rar, cu două) care are ghidonul fixat pe roata directoare din față). Undeva în jurul orei 18.45, vehiculul a părăsit carosabilul și s-a oprit într-un cap de pod.

În urma impactului, tânărul a suferit mai multe leziuni. După ce a primit primele îngrijiri medicale la fața locului, victima a fost transportată la Unitatea de Primire Urgențe de la Spitalul Județean de Urgență Zalău pentru mai multe îngrijiri medicale și investigații.

Din păcate, în ciuda eforturilor făcute de medici, în cursul zilei de azi, tânărul s-a stins din viață pe un pat din spital.

Persoana decedată este Darabont Attila, un tânăr din Pericei, care a urmat Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” din Șimleu Silvaniei. Ani mulți, acesta a lucrat în străinătate.

Culmea ironiei, Attila era un mare pasionat al sporturilor cu motor. A participat și la diferite competiții, unde a obținut premii importante. Din păcate, la doar 31 de ani, a decedat tocmai din cauza unui accident cu motorul…

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a stării de fapt.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social