Connect with us

FOTBAL

Ioan Gurzău deplânge soarta lui SCM Zalău. “S-a ratat o şansă imensă. Nu ştiu când se va mai ivi o asemenea oprtunitate”

Președintele echipei Sportul Șimleu spune că ratarea promovării în Liga a II-a chiar în ultima secundă este una dintre cele mai mari dezamăgiri din fotbalul sălăjean

Întreaga suflare fotbalistică din Sălaj a fost alături de SCM Zalău în lupta pentru promovarea în Liga a II-a. Zălăuanii au fost susţinuţi inclusiv de către rivalii de la Sportul Şimleu, iar preşedintele Ioan Gurzău s-a declarat fanul Zalăului la meciurile decisive pentru promovare.

Preşedintele Şimleului a fost prezent la jocurile de baraj, iar la finalul returului cu Unirea Dej a trăit una dintre cele mai mari dezamăgiri din fotbalul sălăjean.

“Fotbalul din Sălaj a ratat o şansă foarte mare. Era o şansă foarte bună pentru toţi jucătorii sălăjeni să aibă oportunitatea de a juca acasă, la o echipă de Liga a II-a. Nu ştiu când se va mai ivi această oportunitate. În plus, apăreau obligatoriu două grupe de juniori republicani, lucru aşteptat de foarte mulţi tineri.  A fost un mare ghinion că s-a ratat această promovare”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

Alături de SCM Zalău au fost mai mulţi jucători de la Sportul Şimleu, care la finala barajului cu Unirea Dej au fost prezenţi în tribunele Stadionului Municipal.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL