Connect with us

DIVIZIA A1

Vlad Cuciureanu, la final de contract. “Prima opţiune rămâne tot SCM Zalău”

Multiplu campion al României cu Arcada Galaţi, Volei Municipal şi SCM Craiova, Vlad Cuciureanu a obţinut o medalie de argint cu SCM Zalău, echipă cu care şi-a încheiat contractul la final de sezon, însă voleibalistul şi-ar dori să continue sub Meseş şi în campionatul următor

Divizia A1 s-a încheiat de o lună şi jumătate, dar deja SCM Zalău trebuie să înceapă la formarea lotului cu care va aborda sezonul următor. Vicecampioana României a anunţat deja trei achiziţii, pe Rareş Bălean, pe brazilianul Bruno Ruivo şi ucraineanul  Volodymyr Kovalchuk, însă până la finalizarea lotului este cale lungă.

Aproape toţi jucătorii care au devenit vicecampioni şi-au încheiat contractele în această vară, însă o parte dintre ei sunt doriţi în continuare la Zalău. Mai rămâne însă ca cei din conducere să se aşeze la masa tratativelor şi să semneze noi înţelegeri cu cei pe care SCM Zalău îi doreşte şi în sezonul 2021 – 2022.

Şi Vlad Cuciureanu şi-a încheiat contractul cu SCM Zalău, dar voleibalistul şi-ar dori să continue sub Meseş. Multiplu campion al României aşteaptă oferta din partea vicecampioanei şi spune că pentru el echipa din Zalău rămâne prima opţiune.

Din 2016 şi până în 2020, voleibalistul a devenit de patru ori campion al României cu SCMU Craiova, Volei Municipal Zalău şi de două ori cu Arcada Galaţi. A câştigat şi o medalie de argint cu SCM Zalău, pe care o preţuieşte foarte mult.

“Fiecare medalie şi fiecare trofeu este important în sine. Pentru fiecare medalie s-a muncit într-un fel şi fiecare este specială în felul ei. Este un lucru bun şi mă bucur că am reuşit să obţinem o medalie din primul an şi am ajutat la revenirea voleiului din Zalău acolo unde îi este locul. Pe această idee ne-am axat de la început. Mi-ar fi plăcut să luăm medaila de aur, dar deocamdată ne mulţumim şi cu medalia de argint”, ne-a declarat Vlad Cuciureanu.

“Eu mi-am terminat contractul cu SCM Zalău şi aştept să discutăm. Prima opţiune rămăne tot SCM Zalău, fiindcă am făcut o treabă bună în sezonul trecut. Sunt deschis la discuţii şi aştept oferta din partea Zalăului. Mi se pare firesc ca prima variantă să fie Zalăul. Deocamdată nu am discutat cu nicio altă echipă, nu am alte oferte, dar mă aştept să primesc”.

Vlad Cuciureanu

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1