Connect with us

FOTBAL

Cazul SCM Zalău – Unirea Dej a ajuns pe masa Comisiei de Disciplină a FRF!

După incidentele din finalul jocului, Comisia de Disciplină va dicta sancţiuni pentru ambele echipe. Membrii comisiei s-au întrunit ieri, 2 iunie, însă a dat termen de judecată 9 iunie, în vederea emiterii unor adrese câtre cele două cluburi

Returul barajului dintre SCM Zalău şi Unirea Dej s-a terminat cu un scandal. Totul a pornit de la antrenorul secund al Unirii – Moussaddak Moundir – care a sărit gardul şi a arătat semne provocatoare zălăuanilor, deşi se afla în stare de suspendare. S-a lăsat cu o bătaie generală pe terenul de joc, iar “centralul” Rareş Vidican a dictat nu mai puţin de patru roşii. De la SCM Zalău au văzut cartonaşul roşu Bogdan Vişan şi Logon Romaric, în timp ce la Dej au fost eliminaţi Raul Papp şi Angelo Cocian.

Din câte se pare, arbitrul a întocmit şi un raport suplimentare cu incidentele din final, astfel că şi alte persoane de la SCM Zalău riscă suspendări şi amenzi.

Cazul SCM Zalău – Unirea Dej a ajuns deja pe masa Comisiei de Disciplină de la FRF.

Membrii comisiei s-au întrunit ieri, 2 iunie, însă au dat termen de judecată 9 iunie, în vederea emiterii unor adrese câte cele două cluburi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL