Connect with us

ATLETISM

Robert Parge, medaliat cu argint la Balcaniadă

Atletul a reprezentant România la Balcaniada de Ştafetă, acolo unde a făcut echipă cu Sanda Belgyan, Adina Cîrciogel şi Mihai Dringo pentru o meritată medalie de argint


Robert Parge este cel mai în formă atlet sălăjean al momentului. Legitimat la CSM Bucureşti, atletul a avut performanţe bune în acest an, fapt pentru care a fost convocat la lotul naţional pentru Campionatele Balcanice de Ştafetă.

Competiţia a avut loc în perioada 29 – 30 mai, fiind organizată de Federaţia Română de Atletism. Concursul rezervat categorieie de vârsă seniori s-a desfăşurat pe arena “Nicolae Mărăşescu” din Craiova, care a găzduit în premieră o competiţie oficială de mare anvergură.

Atletul sălăjean a făcut parte din ştafeta României la 4×400 de metri mixt, alături de Sanda Belgyan, Adina Cîrciogel şi Mihai Dringă, ştafetă ce a reuşit să cucerească medaliile de argint la Campionatul Balcanic de Ştafete pentru Seniori.

Pentru Robert Parge, această medalie  vine după ce a reuşit să se remarce şi în competiţiile individuale, acolo unde a reuşit să obţină locul 1 la competiţii din Franţa, Belgia sau Serbia.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM