Connect with us

FOTBAL

FOTO-VIDEO. Atmosferă demnă de Liga a II-a pe Stadionul Municipal

La partida de sâmbătă s-a înregistrat cea mai mare audienţă din ultimii ani. Atmosfera a fost una demnă de Liga a II-a, ambele echipe fiind susţinute de galerii


Pentru prima dată după aproape un an şi jumătate, la Zalău s-a jucat un meci de fotbal cu spectatori.

Nu a fost orice meci, ci o finală pentru promovarea în Liga a II-a, care a prezentat un mare interes pentru iubitorii fobtalului din oraş şi din tot judeţul. 

Astfel, în tribune s-a înregistrat cea mai mare audienţă din ultimii ani, iar spectacolul a fost garantat. Nu toţi spectatorii au  putut ocupa un loc în incinta stadionului, iar cei care nu au intrat în tribune au găsit un loc la gard.

Atmosfera a fost una demnă pentru Liga a II-a, ambele echipe fiind susţinute de către galerii.

Surprinzător, Unirea Dej a avut o galerie mult mai numeroasă, care a luat loc în afara stadionului, la gard, în timp ce în tribună au intrat aproximativ 50 de suporteri ai Dejului.

În multe momente, fondul sonor a fost dominat de către cei din galeria Dejului, care l-a final s-au bucurat alături de jucători de o promovare istorică în Liga a II-a.

De precizat că la acest joc, SCM Zalău a avut parte de două galerii. Una dintre galerii a fost la tribună, în timp ce un grup de suporteri s-a poziţionat în afara stadionului, la gard, unde au afişat două bannere cu mesaje dure la adresa conducerii.

În tribune s-au aflat mai multe personalităţi, în frunte cu primarul Zalăului, Ionel Ciunt. A fost prezent şi primarul oraşului Jibou, Dan Ghiurco, alături de viceprimarul Vlad Paşcalău.

Mai mulţi fotbalişti de la Sportul Şimleu, alături de preşedintele Ioan Gurzău au venit să susţină SCM Zalău, cât şi fotbaliştii Alexandru Băican, Adrian Micaş şi Alexandru Cherecheş care în sezonul trecut au jucat în Liga a II-a pentru Viitorul Pandurii, ACS FC Recea, respectiv Concordia Chiajna.

Prezent la returului barajului de promovare a fost şi fostul internaţional Laszlo Sepsi.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL