Connect with us

JUNIORI

CSS Zalău s-a calificat la turneul final de minivolei

Echipa pregătită de Dorian Faur a trecut cu bine şi de turneul al doilea, reuşind două victorii din tot atâtea posibile. Astfel, zălăuanii ajung la turneul final, acolo unde speră la o clasare cât mai bună


După câţiva ani de pauză, CSS Zalău reuşeşte să ajungă cu două echipe de volei la turneul final.

Mai întâi s-au calificat juniorii, aceştia reuşind să fie între primele 6, într-un top al celor mai bune echipe din ţară la acest nivel de vârstă. La finele săptămânii trecute, şi echipa de minivolei a reuşit o performanţă asemănătoare.

Astfel, micuţii voleibalişti pregătiţi de Dorian Faur se vor duela cu cele mai bune echipe din ţară la această categorie de vârstă.

După două victorii în primul turneu organizat la Zalău, echipa de minivolei a Clubului Sportiv Şcolar a obţinut două victorii şi în turneul al doilea, de la Arad.

Astfel, din această serie, ajung la Turneul Final CSS Zalău şi CS Ocna Mureş. Deocamdată nu se ştie componenţa finală a turneului şi nici locaţia, acestea urmând a fi stabilite în această săptămână.

“Am reuşit două victorii. Băieţii s-au mobilizat şi chiar dacă în primul meci am jucat mai slab în primele două seturi, am reuşit să revenim şi să câştigăm partida. În al doilea meci am avut o evoluţie mai bună şi am câştigat în patru seturi. Pe această cale ţin să îi felicit pe băieţi pentru această performanţă, iar la turneul final ne dorim o clasare cât mai bună. Dar, important este faptul că am reuşit să ajungem aici. O să fie o experienţă frumoasă pentru copii şi care îi va stimula să lucreze şi mai mult şi să facă performanţă”, ne-a declarat Dorian Faur.

De precizat este faptul că, după foarte mult timp, în acest sezon nu vor avea loc semifinale din cauza numărul mic de echipe înscrise. Turneul final este programat să aibă loc în perioada 18 – 20 iunie.

Sursa foto: AMC Fotograf

Rezultatele turneului de la Arad:

CS Westar Arad – CS Ocna Mureş 1 – 3 (-30, 9, -8, -14)

CSS Zalău – CS Westar Arad 3 – 2 (-22, -18, 13, 15,  11)

CS Ocna Mureş – CSS Zalău 1 – 3 (-22, -3, 8, -18)

CSS Zalău: Dragoş Crişan (cpt.), Bogdan Bone, Matei Chiba, Alexandru Morar, Alexandru Domuţa, Răzvan Mic, Andraei Olar, Pataki Ovidiu şi Răzvan Gal. Antrenor: Dorian Faur

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI