Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău caută universal şi centru

Formaţia zălăuană este în procesul de formarea a lotului pentru sezonul următor şi caută un universal, dar şi un centru. În plus, condcerea a lansat oferte pentru prelungirea contractelor la jucătorii care au fost în lotul echipei în sezonul trecut

Dacă anul trecut a fost presată de timp în formarea lotului, acum SCM Zalău are suficient timp la dispoziţie să îşi formeze echipe cu care se va prezenta la startul sezonului 2021 – 2022. Conducerea a început să lucreze la campania de achizţii şi până acum a reuşit trei transferuri, zălăuanul Rareş Bălean, brazilianul Bruno Ruivo şi ucraineanul  Volodymyr Kovalchuk.

Lotul este departe de a fi finalizat, dar managerul Adrian Feher caută cele mai bune soluţii pentru posturile care mai trebuie completate.

“Nu ne grăbim şi vrem să alegem cele mai bune soluţii. Trebuie să completăm lotul cu un centru şi universal, dar încă analizăm varaintele”, spune managerul de la SCM Zalău.

Până să mai facă şi alte transferuri, conducerea aşteptă răspunsuri din partea jucătorilor din sezonul trecu, care sunt doriţi în continuare la Zalău.

“Am lansat oferte la toţi jucătorii pe care i-am avut în lot în sezonul trecut şi aşteptăm răspunsurile lor. Era normal să ne dorim o parte dintre jucători şi pentru sezonul viitor, fiindcă au făcut o treabă bună la Zalău. Încă nu am primit niciun răspuns. Majoritatea analizează şi alte oportunităţi, au şi alte oferte, ceea ce este normal fiindcă au făcut un un sezon bun în tricoul Zalăului”, spune Adi Feher.

Deocamdată, SCM Zalău a anunţat despărţirea oficială de trei jucători. Leo Dal Bosco şi-a manifestat dorinţa să revină în Brazilia şi din câte se pare va renunţa la volei, în timp ce libero-ul Nikola Pekovic a ales să joace din toamnă la o altă echipă.

Ivan Kostic s-a despărţit şi el de SCM Zalău, însă nu va pleca din România, urmând ca din sezonul următor să joace pentru Steaua Bucureşti.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in DIVIZIA A1