Connect with us

FOTBAL

George Zima continuă la SCM Zalău

La doar două zile după ratarea promovării, conducerea de la SCM Zalău a ajuns la un acord cu tehnicianul care a pregătit echipa la meciurile de baraj, astfel că antrenorul din Oradea va antrena echipa şi în sezonul 2021 – 2022 cu obiectiv clar: promovarea în Liga a II-a

SCM Zalau a ratat milimetric o promovare istorică în Liga a II-a. A condus până în minutul 90+6 în returul cu Unirea Dej dar a încasat un gol la ultima fază şi visul zălăuanilor s-a năruit.

Dezamăgirea a fost la cote maxime în tabăra Zalăului, însă la două zile de la meciul cu Unirea Dej, conducerea a început primele demersuri pentru sezonul următor şi a ales antrenorul cu care în campionatul următor SCM se va bate la promovare. George Zima, cel care a antrenat echipa şi în ultima lună la meciurile de baraj a ajuns la o înţelegere cu cei din conducere şi va fi antrenorul Zalăului şi în sezonul 2021 – 2022.

George Zima va fi ajutat în continuare de secundul Alexandru Pop, iar obiectivul trasat pentru conducerea tehnică va fi promovarea în Liga a II-a la finalul sezonului următor.

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL