Connect with us

FOTBAL

DRAMATIC. SCM Zalău a ratat promovarea în Liga a II-a, după ce a primit gol în ultima secundă! FOTO-VIDEO

Zălăuanii au condus cu 1 – 0 după golul reuşit de Mihai Onicaş, însă, în ultima secundă a meciului, Unirea Dej a dat lovitura pe Municipalul din Zalău şi a promovat în Liga a II-a, în dauna formaţiei de sub Meseş


De 16 ani aşteaptă zălăuanii să vadă din nou fotbal din liga secundă sub Meseş. SCM Zalău a avut o şansă uriaşă să le îndeplinească dorinţa iubitorilor de fotbal din municipiu, însă, a ratat-o în ultima secundă a returului cu Unirea Dej.

După 0 – 0 în tur, SCM pleca cu prima şansă la promovare, însă tânăra formaţie din Dej nu era pregătită să renunţe.

Miza a fost uriaşă, iar asta s-a văzut în special în prima parte, când cele două echipe mai mult s-au tatonat. Deşi Unirea Dej a avut posesie mai bună, ocaziile importante au lipsit la ambele porţi. Au fost câteva şanse de ambele părţi, dar nimic periculos.

În partea secundă, SCM Zalău a intrat mai bine în joc, iar Sergiu Pop, Mihai Forna, Răzvan Dulap sau Vadim Calugher l-au pus la încercare pe portarul Dejului, dar fără efect.

Minutul 60 avea să aducă fericirea în tabăra gazdelor, după o centrare a lui Logon Romaric, mingea a ajuns la Sergiu Pop care a reluat din foarfecă, iar mingea a fost trimisă în plasă de Mihai Onicaş, cu o lovitură de cap, spre entuziasmul celor prezenţi în tribune sau în jurul gardului Stadionului.

Pentru SCM Zalău a urmat un uşor pas înapoi, astfel că Unirea s-a năpustit în atac, în timp ce gazdele sperau să dea lovitură de graţie pe contratac.

Aşa s-a jucat până la ultima fază.

În ultimul minut, Mihai Forna a comis un fault stupid în apropierea careului, iar dejenii nu puteau cere mai mult de atât la ultima fază a meciului, decât o ultimă şansă, o ultimă şansă de a înscrie şi de a reuşi promovarea în Liga a II-a.

Şi au reuşit. Dejenii au profitat de şansa primit şi au reuşit să înscrie la ultima secundă a meciului.

Supărarea a fost mare la Zalău, iar la final, gazdele au reproşat centralului faptul că a prelungit prea mult partida. De la margine s-au arătat 4 minute de prelungiri, iar golul Dejului a venit în minutul 90+6…

Totul s-a terminat cu o bătaie generală, după care a urmat festivitatea de premiere.

Dejul promovează în Liga a II-a, în timp ce SCM Zalău trebuie să strângă rândurile şi să o ia de la capăt…


SCM Zalău – Unirea Dej 1 – 1 (0 – 0)

Au marcat: Mihai Onicaş (’60), respectiv Marius Cătinean 90+6′

SCM Zalău: Bogdan Miron – Răzvan Dulap, Cristin Jalbă, Bogdan Vișan, Florin Pop, Mihai Onicaș, Vadim Calugher, Mihai Forna, Romaric Logon, Mihai Petra și Sergiu Pop. Au mai evoluat: Sebastian Duma, Sebastian Culda şi Kis Lorant. Rezerve: Andrei Pop, Tudor Mare – Iustin Ardelean, Alexandru Jula Denis Cubaș şi Dănuț Cozma. Antrenori: George Zima (principal) și Alexandru Pop (secund)

Unirea Dej: Raul Papp – Alex Blaj, Mihai Kereki, Ionuț Rus, Denis Roș, Florin Blaj, Adrian Pop, Marius Cătinean, Ionuț Frăsineanu, Angelo Cocian și Sebastian Serediuc. Rezerve: Ștefan Georgescu – Virgil Sabo, Andrei Peter, Bogdan Pop, Alexandru Papp, Tudor Vomir, Dorin Fărcaș, Cristian Chira și Andrei Pop. Andrenori: Dragoș Militaru. Secund: Eusebiu Șuvagău

loading...
loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL