Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Ne-am pregătit bine şi vom da totul pentru promovare. Îi aşteptăm pe suporteri alături de noi”

Antrenorul de la SCM Zalău spune că se află la cel mai important joc din cariera sa de antrenor şi îşi propune să readucă Zalăul în Liga a II-a, acolo unde nu a mai fost de 16 ani


Antrenorul George Zima, cel care a făcut lucruri frumoase cu tânăra echipă de la Sportul Şimleu poate bifa în acelaşi sezon o performanţă şi mai mare: promovarea în Liga a II-a cu SCM Zalău.

Tehnicianul din Bihor a mai activat în eşalonul secund, atât ca şi “secund” cât şi ca antrenor principal la Energeticianul.

“Este cel mai important joc din cariera mea de antrenor de până acum. Este un meci important şi pentru fotbalul sălăjean din ultimii 10 ani şi ne dorim foarte mult să reuşim această promovare. Ne aşteaptă un meci foarte  greu, împotriva unei echipe bune, dar ne-am pregătit bine şi vom da totul. Cu atitudine, multă determinare, sperăm să ieşim învingători. Unirea Dej este o echipă de calitate, care face presing avansat, dar noi am arătat că dacă avem răbdare la construcţie, putem să ducem pericolul în preajma careului advers. Sper să fim montaţi şi să luăm cele mai bune decizii în joc. Îi aşteptăm pe suporteri alături de noi, să ne susţinăm până la final, deoarece finala se dispută până la ultimul fluier. Vom da totul pe teren, pentru ca la final să ne bucurăm de o performnaţă mare”, ne-a declarat George Zima.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL