Connect with us

Actualitate

Un tânăr de 18 ani din Zalău are leucemie. Remus are nevoie de ajutorul nostru

Diagnosticat cu leucemie, sălăjeanul are nevoie de un transplant de măduvă. Costurile sunt destul de ridicate, astfel că Remus are nevoie de noi pentru a putea reveni la o viaţă normală


Remus Opriş este elev în clasa a XII-a, profil Mate-Info, a Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian”, iar viaţa sa s-a schimbat în luna noiembrie a anului trecut, la o lună după ce a devenit major.

Tânărul în vârstă de 18 ani a fost diagnosticat cu leucemie, fiind imediat internat la Cluj, la Clinica de Hematologie.

Din păcate, veştile rele au continuat pentru Remus, iar la trei săptămâni de la internare s-a infectat cu coronavirus. Adolescentul este un luptător şi a reuşit să treacă peste aceste dificultăţi.

A urmat transferul la cel mai mare centru de Hematologie din Europa – Clinica Sant’Orsola din Bologna, Italia, acolo unde Remus urmează tratamente şi face chimioterapie.

Recent, Remus şi familia sa a primit o veste excelentă, medicii găsind un donator de măduvă cu compatibilitate de 99 la sută, ceea ce ar însemna o şansă de vindecare pentru Remus.

Însă, costurile transplantului se ridică la suma de 50.000 de euro, iar oamenii cu suflet mare îl pot ajuta pe Remus să aibă şansa la o viaţă normală.

Cei care vor şi pot să-l ajute pe Remus, o pot face donând în contul: RO77 BTRL RONC RT0P 7803 6101

Titular OPRIȘ ANCA MIHAELA

Sau în contul Asociației din Inimă pentru Sălaj:

RO85 RZBR 0000 0600 1655 2883

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate