Connect with us

FOTBAL

George Pop, “dirijorul” de la Sportul Şimleu

Fotbalistul şimleuan a făcut un sezon foarte bun şi de departe este jucătorul care a avut o contribuţie semnificativă la golurile echipei, fiind autorul a nu mai puţin de 9 assisturi. Pe lângă pasele decisive, George Pop a marcat şi două goluri, în partidele cu Luceafărul Oradea şi Gloria Bistriţa

După un prim sezon în Liga a III-a, la Sportul Şimleu se pot trage multe concluzii pozitive. Cu un lot fără prea mare experienţă, gruparea de sub Măgură a făcut o figură frumoasă şi s-a clasat pe locul 6 în Seria a X-a, la egalitate de puncte cu ocupanta locului 5.

A fost un campionat mai scurt, în care s-au jucat 18 meciuri, iar în toate partidele, George Pop şi-a făcut apariţia pe teren. Deşi a fost la debutul în Liga a III-a, tânărul fotbalist s-a descurcat foarte bine. George Pop a ieşit în evidenţă în mod special la capitolul assisturi şi în cele 18 partide a oferit nu mai puţin de 9 pase de gol! Mijlocaşul conduce detaşat în această categorie a statisticii, iar pe locul 2 se află Gueye Mansour, golgheterul Şimleului, care are patru assisturi.

George Pop şi-a trecut în cont şi două reuşite. Primul său gol în Liga a III-a l-a reuşit în turul de campionat la meciul cu Luceafărul Oradea, iar al doilea a fost bifat în ultima etapă cu Gloria Bistriţa. George Pop a marcat din lovitură liberă, iar Sportul Şimleu a remizat cu echipa din Bistriţa şi a terminat campionatul fără înfrângere pe teren propriu.

Fotbalistul este de părere că Sportul Şimleu putea prinde un loc mult mai bun în clasament. Ţinând cont că după un campionat în Liga a III-a, echipa a acumulat experienţă, George Pop este convins că gruparea de sub Măgură va arăta şi mai bine în sezonul următor.

“As spune că sunt mulţumit de parcursul pe care l-am avut dar simt că am fi putut mai mult. Nu am tratat unele momente cu seriozitatea necesară şi asta ne-a costat. Puteam termina acest campionat pe podium chiar dacă a fost primul sezon la acest nivel. Faptul că am participat la realizarea acestui obiectiv, nu face decât să mă bucure şi să îmi ofere încrederea necesară pentru a continua pe acest drum. In campionatul următor sper la o clasare mai bună şi probabil obiectivul va fi unul mai îndrăzneţ”, spune George Pop.

De toatea realizările Şimleului se leagă munca depusă cu multă pasiune de către antrenorul George Zima, cel care a dat multă încredere tinerilor jucători.

Doar cuvinte de laudă a avut antrenorul la adresa jucătorului, despre care spune că şi-a adus un aport semnificativ la parcursul bun avut de echipă.

“George Pop este unul dintre cei mai profesionişti jucători ai Şimleului. A avut multe reuşite în acest sezon şi şi-a adus aportul vizibil în ascesiunea echipei din ultimii doi ani. Pe lângă calităţile fotbalistice, el este un exemplu în echipă prin caracterul pozitiv pe care îl are. Este unul din jucătorii simleuani care a înţeles repede mesajul meu, acela că fară multă muncă şi responsabilitate în viaţa extra sportivă nu putem aveam rezultate şi nu puteam evolua”, ne-a declarat George Zima, antrenorul ajuns la SCM Zalău, dar care a pregătit Sportul Şimleu până la final de retur.

“Sunt încântat că am reuşit să ofer nouă assisturi, majoritatea au fost din faze fixe, asta demonstrâ̂nd î̂ncă̆ o dată spiritul de echipă ş̦i comunicarea noastră̆ din teren. Am demonstrat în acest sezon că munca şi determinarea pot face minuni. Ţin să-i mulţumesc şi antrenorului pe această cale şi să-i urez succes pe mai departe, el fiind motivul principal pentru care Şimleul a depăşit aşteptările în acest sezon” – George Pop

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL