Connect with us

CUPA ROMANIEI

Dia Guard şi Autovip şi-au aflat adversarii de la Supercupa României de minifotbal

Competiţia are loc în perioada 4 – 6 iunie, la Oradea, unde vor fi prezente 48 de echipe. Primele 15 clasate obţinut biletele de calificare la Campionatul Naţional ce are loc la Rm. Vâlcea

Competiţiile naţionale de minifotbal revin în actualitate după o îndelungată pauză. Supercupa României este prima întrecere pe care o organizează Federaţia de Minifotbal din România în 2021, urmând să aibă loc în perioada 4 – 6 iunie, la Oradea, unde vor fi prezente 48 de echipe!

Din Sălaj vor fi prezente Dia Guard Cipricom şi Autovip Garden, care sâmbătă au trecut prim emoţiile tragerii la sorţi. Dia Guard a fost în urna 1 şi a fost repartizată în Grupa P, alături de HDS Drobeta şi ARES IPA Bucureşti, în timp ce Autovip a făcut parte din urna a III-a şi a nimerit în Grupa K, alături de Borussia Hermannstadt şi Lin & Ema Alba Iulia.

S-au format 16 grupe a câte 3 echipe, urmând ca la finalul jocurilor din grupe, primele două clasate să se califice în 16-zecimi. Echipele clasate pe locurile 3 în grupe vor continua competiţia în cadrul „Cupa Fortuna Sports”. Miniturneul se va desfăşura în sistem eliminatoriu şi astfel, fiecare participantă la Supercupă, va avea ocazia să dispute minim 3 jocuri oficiale. Primele 4 clasate la Cupa Fortuna Sports vor obţine un voucher ce le va da dreptul de a se înscrie la următoarea ediţie a Cupei României.

Supercupa României este un criteriu de calificare la Campionatul Naţional de la Rm. Vâlcea, unde vor ajunge primele 15 clasate.

Grupa K: Borussia Hermanstadt, Lin & Ema Alba Iulia şi Autovip Garden Şimleu

Grupa P: Dia Guard Cipricom Zalău, HDS Drobeta şi ARES IPA Bucureşti

Mai multe amănunte, în ediţia tipărită a ziarului de miercuri

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPA ROMANIEI