Connect with us

FOTBAL

George Zima, după remiza de la Dej. “Rezultatul ne dă speranţe. Şansele la promovare au crescut, dar ne aşteaptă un retur disputat”

Antrenorul de la SCM Zalău spune că partida tur s-a terminat cu un scor echitabil şi precizează că după acest 0 – 0 şansele de promovare în Liga a II-a sunt mai mari pentru SCM, ţinând cont că sâmbătă are loc duelul decisiv, pe Stadionul Municipal

Unirea Dej şi SCM Zalău au încheiat la egalitate, scor 0 – 0, manşa tur a finalei barajului de promovare în Liga a II-a. La final, antrenorul George Zima spune că rezultatul este unul echitabil, însă cu puţină şansă, echipa sa ar fi putut câştiga sâmbătă.

“Un rezultat de egalitate, dar aşa cum am spus-o şi înainte, orice se întâmplă în primul meci nu se decide soarta finalei. O finală disputată, s-a văzut acest lucru. După cum s-a jucat, rezultatul este echitabil, dar dacă mă gândesc la cele două ocazii mari pe care le-am avut, am un mic regret că nu am reuşit să înscriem şi să câştigăm la Dej. Am avut un joc tactic exact, ceea ce ne arată că facem lucrurile bine. Sper ca în această săptămână să muncim la fel de mult, să rămânem modeşti, iar la finalul returului, cu ajutorul lui Dumnezeu să reuşim să promovăm”, ne-a declarat George Zima.

Chiar dacă nu a marcat în deplasare, gruparea de sub Meseş pare să aibă o şansă în plus la promovare, ţinând cont că returul are loc sâmbătă, pe Stadionul Municipal.

“Este un rezultat care ne dă speranţe. Am putea spune că şansele au crescut puţin, însă să nu uităm că un gol marcat în deplasare de Unirea Dej ar complica lucrurile. Orice s-ar fi întâmplat la Dej, returul era deschis. Avem şanse mari, dar ne va aştepta un joc disputat, deoarece şi tinerii jucători de la Dej îşi doresc să facă pasul la Liga a II-a. Vreau să felicit echipa din Dej, o echipă tânără, de calitate. Îl felicit pe Dragoş Militaru pentru tot ce a făcut la Unirea”, a pecizat antrenorul Zalăului.

Returul dintre SCM Zalău şi Unirea Dej are loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe Stadionul Municipal.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL