Connect with us

Administraţie

Dinu Iancu Sălăjanu, întâlnire cu preşedintele Senatului

În cadrul întâlnirii de sâmbătă s-a discutat despre proiectele majore de investiții pe care administrația județeană intenționează să le implementeze în viitorul apropiat

În cadrul vizitei de lucru efectuate sâmbătă, 22 mai, în județul Sălaj, președintele Senatului, Anca Dragu, s-a întâlnit cu președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu. Înaltul oficial a fost însoțit de Sergiu-Horia Hossu, șeful Cancelariei premierului, Oana Ursache, secretar de stat al Departamentului pentru Românii de pretutindeni, și Irina Alexe, secretar de stat la Ministerul Afacerilor de Interne.

“Cu această ocazie am discutat despre proiectele majore de investiții pe care administrația județeană intenționează să le implementeze în viitorul apropiat, atât în domeniul infrastructurii rutiere, cât și al sănătății. Am discutat, de asemenea, despre piedicile legislative existente, precum și despre soluțiile la aceste probleme”, a declarat președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

Investițiile pentru dezvoltarea comunității prin Programul Național de Relansare și Reziliență au fost principalul subiect al întâlnirii pe care președintele CJ Sălaj a avut-o, tot sâmbătă, cu europarlamentarul Dacian Cioloș, deputatul Alin Prunean și Dorian Filote, directorul de cabinet al președintelului Renew Europe.

“Mă bucură vizita pe care domnul Cioloș a făcut-o acasă, în Sălaj, și sunt încrezător că va susține proiectele pentru dezvoltarea județului nostru”, a precizat președintele CJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Administraţie