Connect with us

BOX

Zalăul, pregătit să găzduiască Cupa României la box

În perioada 25 – 30 mai, Sala Sporturilor din Zalău va fi gazda Cupei României de juniori. La această competiţie, CSM Zalău participă cu 8 sportivi


Pugiliştii de la CSM Zalău au efectuat o ultimă pregătire înainte de Cupa României de juniori ce va avea loc la Zalău, săptămâna viitoare. 

Astfel, cei opt sportivi care vor urca în ring la Cupa României, au fost însoţiţi de maestrul Ioan Dragoş la Memorialul “Petru Ghiurcă” de la Târgu Mureş.

CSM Zalău a deplasat un lot format de Mario Pop, Cristian Terec, Sergiu Todoran, Vlad Pop, Cristian Balint, Răzvan Cristea, Antonio Traian şi Denis Ispan. Cei opt pugilişti fiind însoţiţi de maestrul Ioan Dragoş. Totodată, judeţul Sălaj a fost reprezentat la competiţia din Târgu Mureş şi de către arbitrul Laurenţiu Lăpuşte.

Competiţia a fost una reuşită, maestrul Ioan Dragoş declarându-se mulţumit de evoluţia sportivilor săi.

„A fost ultima verificare înainte de Cupa României. A fost o competiţie reuşită, iar din rândul sportivilor noştri, cel mai bine s-a prezentat Cristian Terec, precum şi Cristi Balint sau Mario Pop. A fost un test bun pentru sportivii noştri care participă la Cupa României. Sperăm să obţinem cel puţin două medalii. Nu va fii uşor, dar avem sportivi buni şi sperăm să avem şi rezultate”, ne-a declarat Ioan Dragoş.

A fost ultima repetiţie înainte de Cupa României ce va avea loc la Zalău, în perioada 25 – 30 mai. Marţi va avea loc şedinţa tehnică, urmând ca miercuri să aibă loc proba cântarului şi primele meciuri.

Competiţia se va desfăşura la Sala Sporturilor din Zalău.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in BOX