Connect with us

DIVIZIA A1

Academicienii cadeţi, o victorie la turneul semifinal

Băieţii lui Marius Lazăr au reuşit să învingă CSS Topliţa, însă, din păcate, această victorie nu a fost suficientă pentru o calificare la turneul final


Academia de Volei “Lazăr Marius” a reuşit o calificare spectaculoasă la turneul semifinal, în urma unei victorii obţinute în faţa “rivalei” locale, CSS Zalău.

Băieţii lui Marius Lazăr au luptat în weekend-ul precedent pentru o calificare la turneul final, însă, din păcate, nu a izbutit acest lucru.

Academicienii au luptat cu CSS Bacău, LPS Bistriţa şi CSS Topliţa, cea din urmă fiind gazda semifinalei, pentru o calificare la turneul final.

Din păcate, zălăuanii au izbutit doar o victorie în faţa echipei gazdă, insuficient pentru o calificare în finala Campionatului Naţional de cadeţi.

Astfel, acest sezon s-a încheiat pentru academicienii cadeţi, care vor aştepta cu nerăbdare startul noului sezon, dornici să demonstreze că se poate şi mai mult.

La turneul final s-au calificat CSS Tulcea, LPS Bistriţa, CSS Bacău, CTF Mihai I (deţinătoarea titlului), CSS LAPI Dej şi CSS Blaj. Gazda turneului ce va avea loc în 26 – 30 mai este CSS Tulcea.


Rezultatele înregistrate la turneul de la Topliţa:

Academia de Volei “Lazăr Marius” – CSS Bacău 0 – 3 (-22, -24, -23)

LPS Bistriţa – CSS Topliţa 3 – 0 (10, 15, 15)

LPS Bistriţa – Academia de Volei “L.M.” 3 – 0 (15, 18, 15)

CSS Topliţa – CSS Bacău 0 – 3 (-26, -14, -28)

CSS Bacău – LPS Bistriţa 1 – 3 (19, -23, -20, -17)

Academia de Volei “L.M.” – CSS Topliţa 3 – 0 (13, 16, 24)

Academia de Volei „Lazăr Marius”: Cristian Porumb, Alex Ivan, Alexandru Crişan, Luca Ochiş, Ovidiu Gheţe, Andrei Mastan, Darius Ardelean, Ionuţ Şutic, Mihnea Dumuţa, Paul Gudea, Rareş Puşcaş şi Rareş Grosoş. Antrenor: Marius Lazăr


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1