Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Un rezultat pozitiv la Dej ne poate duce mai aproape de Liga a II-a. Şansele sunt egale”

Antrenorul de la SCM Zalău se aşteaptă la o confruntare echilibrată în finala barajului de promovare cu Unirea Dej. Chiar dacă adversarul are un lot tânăr, George Zima o consideră pe Unirea Dej o echipă de calitate şi spune că în această finală nu există o favorită certă

SCM Zalău este la două meciuri distanţă de o promovare istorică în Liga a II-a. Pentru a ajunge în eşalonul superior, gruparea de sub Meseş trebuie să treacă în “dubla” manşă de Unirea Dej.

Chiar dacă Unirea are un lot tânăr, antrenorul George Zima spune că adversara Zalăului este o echipă de calitate şi în această finală nu există o favorită certă.

“Întâlnim o echipă tânără, cu mulţi jucători de perspectivă, cu un atrenor tânăr, care îşi doreşte foarte mult. Dincolo de atitudine şi determinare, Unirea Dej are şi calitate. Din ce am observat, Unirea Dej a marcat multe goluri, dar stau destul de bine şi defensiv. Chiar dacă noi avem în lot jucători care au mai jucat în Liga a II-a, chiar şi Liga 1, nu cred că există favorită în această finală. Şansele sunt egale. Am ajuns aici după multă muncă care s-a făcut înainte să vin eu, pe calitatea jucătorilor şi pe atitudinea care s-a arătat în aceste două jocuri.  Sunt două meciuri în care se poate întâmpla orice. Trebuie să fim foarte inteligenţi, la fel de pragmatici cum am fost în deplasarea de la Cugir ca să obţinem un rezultat cât mai bun. Un rezultat pozitiv la Dej ne poate duce mai aproape de Liga a II-a, dar nu este o certitudine, fiindcă în retur se poate întâmpla orice”, ne-a declarat antrenorul George Zima.

Partida tur dintre Unirea Dej şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Dej.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in FOTBAL