Connect with us

Culturism

Culturiştii de la CS Alfa Zalău visează la trofeul Cupei României

Sportivii pregătiţi de Liviu Unguruşan vor participa la finele acestei săptămâni la competiţia ce va avea loc la Cluj-Napoca cu gândul la medaliile cele mai strălucitoare


La finele acestei săptămâni, mai exact la data de 22 mai, Federaţia Română de Culturism şi Fitness organizează la Cluj-Napoca, Cupa României. Evenimentul se va desfăşura în incinta Casei de Cultură a Studenţilor.

La această competiţie vor participa şi sportivii de la CS Alfa Zalău, club care în această perioadă a legitimat mai mulţi sportivi, unii dintre ei urmând să debuteze la competiţia ce va avea loc sâmbătă.

Astfel, sportivii care vor reprezenta judeţul Sălaj, din partea clubului condus de Liviu Unguruşan, la Cupa României, sunt Ioan Sântăvan (categoria masters – BodyBuilding Classic), Emanuela Baidoc (categoria seniori – Bikini Fitness), Ciprian Cristuţiu (seniori – BodyBuilding Classic), Raul Tărău (seniori – 80 kg) şi Mihai Mercea, cel care va participa la categoria de vârstă juniori mici.

Este de remarcat revenirea la antrenamente a lui Raul Tărău, cel care a fost legitimat la CS Alfa, dar care a renunţat la culturism pentru o perioadă, iar acum este decis să revină în competiţiile oficiale.

La capitolul legitimări noi se numără şi băiatul lui Mircea Crecan – fost culturist de performanţă, printre primii culturişti cu rezultate la nivel naţional pentru judeţul Sălaj, alături de Liviu Unguruşan.

“Noi am legitimat sportivi din Sălaj, noi nu am importat sportivi pe bani grei. Fiind clubul care a dat cel mai bun sportiv la sporturile neolimpice, am dorit să îi promovăm pe cei din judeţul nostru şi în acest sens am legitimat mai mulţi sportivi. Oricum, bucuria unor rezultate bune va fi mult mai mare dacă sunt sălăjeni de-ai noştri”, ne-a declarat Liviu Unguruşan – preşedintele CS Alfa Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism