Connect with us

DIVIZIA A1

SCM Zalău transferă un libero din Brazilia

Pentru sezonul următor, gruparea de sub Meseş şi-a asigurat serviciile unui libero ce vine din Ţara Cafelei. Bruno Ruivo este noua achiziţie a vicecampioanei României, care până acum a jucat doar în ţara sa natală, la Jao Universo şi Volei Renata


Chiar dacă sezonul următor începe undeva prin luna octombrie, SCM Zalău vrea să îşi finalizeze lotul cât mai rapid, astfel încât în momentul începerii pregătirilor, antrenorii să poată avea la dispoziţie toţi jucătorii.

După ce săptămâna trecută a reuşit un transfer de senzaţie şi l-a adus pe zălăuanul Rareş Bălean de la VfB Friedrichshafen, în această săptămână, SCM Zalău a mai bifat o achiziţie. Vicecampioana României a adus un libero tânăr de 22 de ani din Brazila. Bruno Bello Ruivo este noua achiziţie a Zalăului, care până acum a jucat doar în ţara sa natală, pentru Volei Renata şi Jao Universo.

“Este un jucător pe care eu l-am urmărit şi îmi place cum joacă. Este un libero tânăr, care până acum nu a mai jucat în Europa, dar eu cred că se va încadra în sistemul pe care noi îl dorim din sezonul viitor la Zalău. Acest sistem pe care îl gândim noi cred că îi va ajuta pe Mihalescu şi Bălean. Am crescut în acest an forţa de atac foarte mult şi nu vrem să facem rabat la preluare. Leo a fost 8 ani la Zalău şi am avut un sistem de joc, dar odată cu plecarea lui şi stilul nostru se va schimba. Nu va fi uşor să îl înlocuim şi stilul nostru va fi altul pentru campionatul următor”, ne-a declarat Adi Feher.

În sezonul viitor, SCM Zalău a avut doi brazilieni în lot.

Este vorba de Leo Dal Bosco şi Nicolae Dos Santos, însă primul deja şi-a anunţat plecarea după 8 ani în care a jucat pentru echipele din Zalău. Nicolas Dos Santos este şi el la final de contract şi şansele ca el să continue la SCM sunt reduse.

Pentru perioada următoare, SCM Zalău lucrează şi la alte achiziţiii.

“În luna iunie ne dorim să avem lotul finalizat. Acum căutăm soluţii, iar împreună cu antrenorii analizăm care ar fi cele mai bune variante pentru noi. Sperăm să alegem cele mai bune soluţii”, a spus Feher.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1