Connect with us

JUNIORI

Minivolei. CSS Zalău, aproape de turneul final. FOTO

Băieţii lui Dorian Faur au obţinut două victorii la turneul organizat la finele săptămânii trecute şi mai au nevoie de un singur punct pentru a se califica la turneul final


S-a dat startul şi în Campionatul Naţional de minivolei. 14 echipe se află la start, acestea fiind împărţite în patru serii, două de patru şi două de trei. CSS Zalău face parte din Grupa C, alături de CS Westar Arad şi CS Ocna Mureş. Zalăul a găzduit primul tur, toate meciurile disputându-se sâmbătă, 15 mai.

Deşi toţi s-au aflat la debutul într-o competiţii oficială, zălăuanii au avut o prestaţie foarte bună, reuşind două victorii din tot atâtea posibile.

Din păcate, punctajul nu a fost maxim, având în vedere că victorie cu CS Ocna Mureş a fost obţinută în cinci seturi.

Astfel, la turneul (retur) de la Arad, din 29 – 30 mai, CSS Zalău mai are nevoie de un singur punct pentru a-şi asigura prezenţa la turneul final.

De precizat că la această categorie de vârstă, antrenorii nu pot folosi aceeaşi echipă mai mult de două seturi în primele trei seturi.

Astfel că majoritatea au două echipe, iar de aici rezultă şi diferenţe uriaşe de scor din anumite seturi.

“Băieţii trebuie felicitaţi pentru prestaţia avută, mai ales pentru că s-au aflat la primele meciuri oficiale. Toţi s-au aflat la debut, au avut emoţii, dar s-au descurcat foarte bine. Mai avem nevoie de un punct pentru a ne califica la turneul final şi vom continua să ne pregătim la fel de serios pentru a ne îndeplini acest obiectiv”, ne-a declarat Dorian Faur.

Sursa foto: AMC Fotograf


Rezultatele înregistrate la turneul de la Zalău:

CS Westar Arad – CS Ocna Mureş 3 – 2 (16, 4, -1, -13, 13)

CSS Zalău – CS Westar Arad 3 – 1 (6, -8, 15, 20)

CS Ocna Mureş – CSS Zalău 2 – 3 (16, 2, -9, -22, -15)

CSS Zalău: Dragoş Crişan (cpt.), Bogdan Bone, Matei Chiba, Alexandru Morar, Alexandru Domuţa, Răzvan Mic, Andrei Olar, Pataki Ovidiu şi Răzvan Gal. Antrenor: Dorian Faur


loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in JUNIORI