Connect with us

FOTBAL

Bodis Norbert și Ismael Guiti, la final de contract. Sportul Şimleu anunţă şi primul transfer!

Situaţia celor doi fotbalişti în ce priveşte o colaborare şi pentru sezonul viitor este în ceaţă

Ajuns la poalele Măgurii în toamna anului trecut, Mansour a devenit rapid oul de gol. Aflat la final de contract, fotbalistul din Senegal negociează în aceste zile cu preşedintele Ioan Gurzău posibilitatea de semnarea unui alt angajament.

Alţi doi jucători importanţi se află la final de contract, fundaşul Ismael Guiti şi mijlocaşul Bodis Norbert. Mai mult ca sigur, zălăuanul Bodis Norbert va pleca de sub Măgură, el dorind să se stabilească în Ungaria, unde să îşi continue şi cariera.

În ce îl priveşte pe francezul Guiti, el a ratat întreg returul din cauza unei accidentări la faţă şi rămâne de văzut dacă conducerea va mai dori prelungirea înţelegerii.

În ce priveşte achiziţiile pentru sezonul următor, Sportul Şimleu caută să îşi întărească lotul cu 3 – 4 jucători care să aducă un plus echipei. Astfel, gruparea de sub Măgură doreşte să atace o clasare şi mai bună în campionatul următor.

Primul pas din campania de transferuri a şi fost pas, deoarece şimleuanii au realizat deja un transfer. E vorba despre un fotbalist cu experienă, care în cariera sa a evoluat în Liga a II-a.

Mai multe pe acest subiect, însă, mai multe în ediţia ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 19 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL