Connect with us

FOTBAL

Liviu Antal aduce liniştea la Arad. Sălăjeanul a marcat golul care a scăpat-o de orice emoţie pe UTA

Fotbalistul şimleuan a marcat golul victoriei pentru UTA, în partida cu Gaz Metan Mediaş. Arădenii s-au impus cu 1 – 0, iar cu o etapă înaintea finalului de play-out şi-au asigurat prezenţa în Liga 1 şi în sezonul următor

Transferat la UTA în iarnă, Liviu Antal a jucat până acum în 20 de partide pentru ardeleni şi a înscris trei goluri. Reuşita de duminică, din partida cu Gaz Metan Mediaş a avut o importanţă aparte, deoarece prin golul marcat de Liviu Antal, UTA şi-a asigurat prezenţa în Liga 1 şi în sezonul viitor, scăpând de orice emoţie în lupta pentru evitarea barajului de menţinere.

Şimleuanul a marcat în minutul 50. Hora a reluat cu capul, iar balonul a lovit bara şi a ricoşat la Liviu Antal, care nu a greşit ţinta şi a trimis mingea în plasă.

“Mă bucur că am reuşit să ne îndeplinim obiectivul, mă bucur că echipa a arătat foarte bine, cred că victoria noastră nu se poate contesta. Este important că ne-am creat ocazii şi am avut o apărare precisă, important este că nu am luat gol şi am înscris noi. Nu a fost tocmai simplu acest meci. A fost o presiune după înfrângerea cu Iaşiul li ne trebuia neapărat o victorie, de care acum ne bucurăm”, a spus Liviu Antal pentru Sport Arad.

În acest campionat, Liviu Antal a mai marcat în partidele cu Gaz Metan Mediaş şi Academica Clinceni, fiind specialistul golurilor rapide.
După victoria cu Gaz Metan, UTA se ală pe locul 9 din play-out, cu 31 de puncte şi va juca în ultima etapă la FC Voluntari, echipă care se luptă pentru evitarea barajului.

Liviu Antal mai are contract cu UTA şi pentru sezonul următor, iar fotbalistul şimleuan îşi propune să aibă o evoluţie şi mai bună la echipa din Arad.

“Mai am contract un an de zile cu UTA, vom vedea ce se va întâmpla, dar eu zic că rămân. Din nefericire, am venit nepregătit în iarnă, nu am prins un cantonament în acest sezon. Mă cunosc foarte bine şi ştiu că, cu cât sunt mai bine pregătit din punct de vedere fizic, cu atât pot să arăt mai bine. Dar, asta nu înseamnă că dacă voi avea cantonament voi arăta extraordinar. Eu mereu îmi doresc să-mi ajut echipa cât pot de mult şi doresc să o văd pe o poziţie cât mai fruntaşă”, a concluzionat atacantul de 31 de ani.

Sursa foto: Claudia Carp

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL