Connect with us

FOTBAL

Ioan Onicaş, delegat la meciul care poate decide campioana României

Zălăuanul va oficia marţi seara, în calitate de observator pentru arbitri la derby-ul FC Botoşani – CFR Cluj. În cazul în care ardelenii câştigă în Moldova, CFR devine matematic campioana României pentru al patrulea an la rând

Ioan Onicaş este un observator pentru arbitri apreciat la nivel înalt în fotbalul românesc. Drept dovadă, fostul purtător al ecusonului FIFA primeşte delegări pe bandă rulantă în Liga 1, iar deja în acest sezon a oficiat la 12 partide în prima ligă!

Marţi seara, de la ora 20.30, Ioan Onicaş va fi din nou la treabă, la un meci extrem de important din play-off-ul Ligii 1, la finalul căruia se poate decide noua campioană a României.

Zălăuanul a fost delegat la partida dintre FC Botoşani şi CFR Cluj, care va fi condusă la centru de Sebastian Colţescu, ajutat la cele două linii de Mircea Orbuleţ şi George Neacşu.

Este partida în care CFR Cluj poate deveni metematic campioană, pentru al patrulea an la rând, în cazul în care se impune la Botoşani.

Cu două etape înaintea finalului de play-off, CFR Cluj şi FCSB sunt despărţite de 3 puncte, iar o victorie a feroviarilor este suficientă pentru asigurarea titlului, deoarece la intrarea în play-off ardelenii nu au beneficiat de rotunjirea punctelor, spre deosebire de FCSB.

Astfel, în cazul în care cele două echipe termină la egalitate de puncte, CFR Cluj are câştig de cauză.

În urmă cu două săptămâni, Ioan Onicaş a mai fost delegat în play-off-ul Ligii 1, la partida dintre Sepsi şi CSU Craiova.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL