Connect with us

BOX

Doi pugilişti de la CSM Zalău au urcat pe podium la Cupa României

Alexandru Cîmpian şi Daniel Tănăsescu au obţinut medaliile de bronz la competiţia desfăşurată la Arad, astfel că obiectivul clubului a fost depăşit. Pentru CSM Zalău urmează acum Cupa României de juniori ce va avea loc tocmai la Zalău


În perioada 10 – 16 mai, la Arad a avut loc Cupa României la box, categoria de vârstă cadeţi. Pentru această competiţie, CSM Zalău a deplasat un lot format din trei sportivi, Rareş Grama (54 kg), Alexandru Cîmpian (68 kg) şi Daniel Tănăsescu (72 kg).

Cei trei sportivi au fost însoţiţi de antrenorul Adrian Popuţea. Obiectivul clubului a fost cucerirea unei medalii, obiectiv ce a fost îndeplinit, ba chiar depăşit, având în vedere că au urcat pe podium doi din cei trei sportivi prezenţi.

Astfel, deşi este legitimat la CSM Zalău de o lună de zile, Alexandru Cîmpian a avut o comportare excelentă la Arad, reuşind să obţină medalia de bronz.

Este un rezultat bun, iar Adi Popuţea îl caracterizează pe Alex ca fiind un sportiv cu calităţi pentru înalta performanţă. Pe podium la Cupa României de la Arad a reuşit să urce şi Daniel Tănăsescu, fratele multiplei campioane naţionale, Diana Tănăsescu.

Daniel a reuşit să obţină şi el medalia de bronz, astfel că obiectivul clubului a fost depăşit, spre satisfacţia antrenorului Adrian Popuţea.

“Sunt mulţumit de rezultate, dar cred că se putea mai mult. Rareş Grama are un potenţial imens, dar conjunctura a făcut ca nici anul trecut şi nici anul acesta să nu reuşim să obţinem medalie. Oricum, la Campionatul Naţional situaţia va fi alta şi îmi propun să obţinem o medalie de AUR acolo”, ne-a declarat Adrian Popuţea.

Campionatul Naţional de cadeţi este programat în luna noiembrie, locaţia urmând a fi stabilită ulterior.

Mai multe detalii, în ziarul Sportul Sălăjean din 17 mai.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in BOX