Connect with us

Actualitate

Roxana Blenche – finalista Chefi la Cuţite – are propria emisiune la Antena 1. Lider de audienţă încă de la primul episod

Tânăra cu origini din comuna Poiana Blenchii a impresionat la Chefi la Cuţite, emisiune în cadrul căreia a ajuns până în finală. Acum, Roxana are propria emisiune şi vă aşteaptă în fiecare duminică, de la ora 13.15


Roxana Blenche îşi are originile în Poiana Blenchii. Chiar dacă s-a născut şi a crescut în Baia Mare, în copilărie, Roxana şi-a petrecut copilăria în comuna din judeţul Sălaj şi revine în judeţul nostru de fiecare dată când are posibilitatea.

În prezent, este destul de dificil, pentru că finalista sezonului 8 de la Chefi la Cuţite are un program destul de încărcat, mai ales că începând din această lună, Roxana are propria emisiune TV la Antena 1.

Carismaticul “chef” s-a remarcat la Chefi la Cuţite, dar, acum este gazda “Hello Chef”, cel mai nou proiect de cooking care a avut premiera duminica trecută, de la ora 13.15, la Antena 1.

În fiecare săptămână, chef Roxana Blenche, alături de un medic cardiolog pasionat de nutriţie – dr. Cezar, va avea ca invitat o vedetă, iar alături de aceştia va încerca să găsească echilibrul perfect între gust și sănătate prin folosirea celor mai bune ingrediente pentru reţete delicioase.

La emisiunea de debut, Roxana Blenche l-a avut alături de Răzvan Babană, de asemenea, fost concurent la Chefi la Cuţite.

Rând pe rând, chef Roxana Blenche îi va avea ca invitaţi pe Natanticu, Dorian Popa, Ramona Olaru, Cătălin Rizea, Răzvan Fodor, Romică Ţociu şi dr. Mihail Pautov.

Încă de la primul episod, show-ul s-a impus ca lider de audienţă, atât pe publicul comercial, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, cât şi la nivelul publicului din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, Hello Chef a avut 2.7 puncte de rating şi 13,8 % cota de piaţă, poziţia secundă fiind ocupată de programul oferit atunci de Kanal D, cu 2.1 puncte de rating şi 10,4 % cota de piaţă.

Şi la nivel urban, premiera Hello Chef a fost prima opţiune a telespectatorilor, proiectul de cooking de la Antena 1 înregistrând un rating mediu de 3.3 puncte şi 12.6% cota de piaţă. Şi de această dată, poziţia secundă a fost ocupată tot de Kanal D, cu 2.6 puncte de rating şi 9.9% cota de piată.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Actualitate