Connect with us

FOTBAL

Mansour, dorit sub Măgură şi pentru sezonul următor

Cel mai experimentat jucător al Şimleului, care a fost şi golgheterul echipei în campionatul recent încheiat ar putea continua la Sportul. Conducerea a purtat deja primele discuţii pentru ca senegalezul să îşi prelungeasc contractul şi pentru campionatul următor

Cel mai sonor transfer şi mai important pe care l-a bifat Sportul Şimleu a fost Gueye Manosur. Venit în toamnă sub Măgură, la insistenţele antrenorului George Zima, senegalezul şi-a pus amprenta la parcursul bun pe care l-a avut Şimleul, la prima participare în Liga a III-a.

Dacă în tur, atacantul a marcat doar un gol, în retur, Mansour a fost decisiv în multe partide. A reuşit să înscrie cinci goluri, dar să furnizeze şi patru pase de gol, devenind golgheterul echipei în campionatul 2020 – 2021.

Senegalezul este la final de contract cu Sportul Şimleu, dar conducerea îl doreşte pe jucător şi pentru sezonul viitor. Aflat încă la pregătire la Şimleu, Gueye Mansour a purtat deja primele discuţii cu preşedintele Ioan Gurzău, care s-ar putea concretiza în perioada următoare.

“Mansour este un jucător valoros care ne poate ajuta şi în sezonul următor. Lui i-a plăcut la Şimleu şi sperăm să continuăm colaborarea”, spune preşedintele Ioan Gurzău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL