Connect with us

LUPTE LIBERE

Gheorghe Panc: “Sperăm ca antrenorii de la lotul naţional să-şi îndrepte atenţia şi spre George Prodan”

Tânărul luptător de la CSS Zalău a devenit vicecampion naţional, iar antrenorul său speră ca antrenorii de la lotul naţional să-şi îndrepte atenţia spre George în vederea unei posibile convocări la lot


Gheorghe Panc este mulţumit de rezultatul obţinut de elevul său, care a reuşit două victorii importante, iar în finală a fost învins de un sportiv de la lotul naţional.

În urma acestei prestaţii, dar nu numai, antrenorul Gheorghe Panc speră ca antrenorii de la lotul naţional să-şi îndrepte atenţia şi spre George Prodan.

“George a pierdut finala împotriva lui Minea, un sportiv care din punct de vedere tehnic a fost mai bine pregătit. Dar, sperăm ca antrenorii de la lotul naţional să-şi îndrepte atenţia şi către sportivul nostru. Este un rezultat care mă mulţumeşte. În plus, George Prodan va rămâne la această categorie de vârstă şi anul viitor când sperăm la un rezultat şi mai bun. Pe această cale ţin să mulţumesc părinţilor pentru înţelegere, conducerii CSS Zalău, dar şi domnului Ioan Onicaş pentru sprijinul acordat în vederea desfăşurării activităţii”, ne-a spus Gheorghe Panc.

La Campionatul Naţional U 15, CSS Zalău a deplasat un lot format de trei sportivi.

Alături de George Prodan, au mai participat Sebastian Ghiran (100 kg) şi Sorin Ardelean (85 kg), ambii reuşind o clasare pe locul 6.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in LUPTE LIBERE