Connect with us

FOTBAL

George Zima: “Calificarea în finala pentru Liga a II-a este meritorie. SCM Zalău a fost echipa mai bună”

Tehnicianul şi-a felicitat jucătorii pentru prestaţia din “dubla” cu CSO Cugir, câştigată de zălăuani cu 5 – 0 la general. Antrenorul a remarcat grupul unit şi determinarea, ingrediente pe care SCM Zalău trebuie să le arate şi în finala barajului de promovare cu Unirea Dej pentru a ajunge în Liga a II-a

Performanţă notabilă reuşită de SCM Zalău care s-a calificat în finala barajului pentru Liga a II-a. Zălăuanii au ajuns în ultim act după o demonstraţie de forţă în semifinala cu CSO Cugir. A fost 2 – 0 în tur, dar Comisia de Disciplină a decis ca SCM Zalău să câştige cu 3 – 0 la “masa verde” după ce CSO Cugir a trimis în teren un jucător aflat în stare de suspendare.

În ciuda acestui avantaj, SCM Zalău a făcut o partidă reuşită şi în returul de la Cugir, unde s-a impus cu 2 – 0.

“După calificarea la barajul de promovare, acest grup frumos a mai reuşit o performanţă notabila pentru Zalău. Această calificare în finală este una meritorie şi îi felicit pe jucatori că au demonstrat în această dublă ca au fost echipa mai bună. Alt aspect pozitiv, pe langa jocul pragmatic şi inteligent, este faptul că nu am primit gol. Ne bucurăm că am ajuns pana în ultimul act, dar suntem constienţi că trebuie să o luăm din nou de la zero, să muncim şi mai mult iar la ora jocului să fim mai determinaţi ca până acum”, ne-a declarat George Zima.

Tânărul tehnician a dedicat calificarea în finală lui Vasile Jula, cel care s-a ocupat de pregătirea echipei în ultimele 5 etape din retur.

“Îi felicit pe baieţi şi vreau să dedic această reuşita celui care a calificat echipa la baraj, lui Lica Julă si tuturor antrenorilor si jucatorilor care şi-au adus aportul la echipă în acest sezon”, a punctat George Zima.

Pentru un loc în Liga a II-a, SCM Zalău se va duela cu Unirea Dej. Primul joc are loc sâmbătă, de la ora 18.00, la Dej, ia returul se dispută în 29 mai, la Zalău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL