Connect with us

HANDBAL

HC Zalău a terminat perfect turneul de la Vâlcea. Victorie la scor cu Dacia Mioveni

Sălăjencele au fost net superioare în faţa unei echipe incomode şi s-au impus la cinci goluri diferenţă, scor 25 – 20. HC Zalău a controlat mult mai clar jocul decât o arată scorul, iar în minutul 38 a condus chiar şi la o diferenţă de 10 goluri

Învinsă dramatic joi în partida cu SCM Craiova, HC Zalău a avut timp să îşi revină două zile, până la partida cu Dacia Mioveni, care s-a jucat duminică, la Vâlcea.

În faţa unui adversar incomod, aflat în mare luptă pentru evitarea barajului, sălăjencele au dictat tonul. S-au instalat la conducere din primele minute, iar în minutul 8, tabela arăta 1 – 5!

HC Zalău nu a lăsat din turaţie şi a dorit să rezolve rapid soarta învingătoarei. Aşa s-a şi întâmplat, iar în minutul 22, HC Zalău a condus cu 13 – 4. Tot o diferenţă de 9 goluri s-a consemnat şi la pauză, când elevele lui Tadici au condus cu 17 – 8!

În partea secundă, gruparea de sub Meseş nu s-a culcat pe o ureche şi a continuat să aibă avans mare. A fost o diferenţă de 10 goluri în minutul 38, când s-a consemnat cea mai mare diferenţă de scor, 21 – 11!

Antrenorul Zalăului a dat şanse să joace şi jucătoarelor care au evoluat mai puţin în partidele anterioare, ţinând cont că finalul de meci a fost fără istoric.

În ultimele 10 minute, HC Zalău a primit două eliminări de 2 minute la Sabrina Lazea, iar Dacia Mioveni a putut să mai recupereze din handicap. HC Zalău a mai marcat un singur gol în ultimele 8 minute, dar victoria era securizată şi a fost obţinută cu 25 – 20.

A fost a 11-a victorie din acest campionat pentru formaţia antrenată de Gheorghe Tadici care a urcat pe locul 8, cu şase etape înaintea finalului de campionat.

Dacia Mioveni – HC Zalău 20 – 25 (8 – 17)

Dacia Mioveni: Popovic, Nanu, Rus – Andrei 4, Lipară 4, Banciu 3, Toma 2, Nițu 2, Tanaskovic 2, Constantinescu 1, Pîrvulescu 1, Cîrjan 1, Onicaș, Tomescu, Preduca, Boian. Antrenor: Gheorghe Covaciu.

HC Zalău: Teodorescu 1 gol, Kelemen – Severin 8, Dindiligan 6, Mihart 3, Mitrcahe 2, Jlezi 2, Berbece 2, Vrabie 1, Ivan, Lazea, Popescu. Antrenor: Gheorghe Tadici.

Sursa foto: CS Dacia Mioveni 2012

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL