Connect with us

HANDBAL

Irina Ivan pleacă de la HC Zalău

Deşi cele două părţi au discutat despre o posibilă prelungire a contractului, situaţia s-a schimbat radical, iar handbalista va pleca la final de sezon la Dacia Mioveni

De câteva luni, Alexandra Severin şi-a anunţat plecarea de la HC Zalău fiind dorită de Minaur Baia Mare. Golghetera Zalăuluiv a pleca la final de sezon la Baia Mare, însă nu va fi singura jucătoare care va părăsi HC Zalău.

 Irina Ivan se va despărţi şi ea în vară de gruparea de sub Meseş, pentru care a jucat în ultimele două sezoane. Handbalista de 29 de ani era la final de contract, iar cele două părţi au purtat în primă fază discuţii pentru prelungirea înţelegerii.

În cele din urmă, situaţia s-a schimbat, iar Irina Ivan va pleca la vară. Jucătoarea va continuat să joace în Liga Naţională, din câte se pare la Dacia Mioveni.

“Clubul nu a mai fost de acord cu prelungirea contractului şi avem nişte argumente în acest sens. Noi mai avem două jucătoare care joacă foarte bine pe postul respectiv”, a spus Gheorghe Tadici.

Irina Ivan are experienţă în Liga Naţională, unde a mai jucat la HCM Roman, “U” Cluj şi Gloria Bistriţa, iar înainte de a veni la Zalău a jucat în Franţa, la Le Havre.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL