Connect with us

Social

Natalia a fost externată! Investigațiile medicale de la clinica din Italia sunt în parametri buni

Veştile bune în ce priveşte starea de sănătate a micuţei Natalia Maria continuă să fie bune. După ce specialiştii de la clinica  Bambino Gesu din Roma au efectuat mai multe investigaţii complexe, toate analizele fetei de 6 ani din Jibou sunt bune

Atât medicii din Italia, cât şi familia Huzoni sunt optimişti, mai ales după ce analizele Nataliei arată bine. Ca urmare, micuţa a fost externată.

Pentru aceste veşti foarte bune, mama fetiţei a ţinut să mulţumească doctorilor şi lui Dumnezeu, care au făcut ca speranţele la o viaţă normală sunt din ce în ce mai mari. Julya Huzoni nu a uitat nici de oamenii cu suflet, care s-au mobilizat exraordinar, pentru ca fetiţa ei să poată ajunge cât de repede la clinica de specialitate din Italia, unde cheltuielile sunt extrem de costisitoare.

Într-o postare pe grupul de FB – “Împreună pentru Natalia Maria“, mama Nataliei a dat toate detaliile despre viaţa fetiţei din Italia.


“Natalia este bine, mulțumim Lui Dumnezeu pentru tot! I-au facut multe investigații aici, doua RMN-uri, un CT, multe analize, control oftalmologic, control genetic, control la auz, ecografie abdominala, electrocardiograma. Mulțumesc lui Dumnezeu că toate au ieșit bine, analizele sunt bune toate, in parametrii normali, vede foarte bine, nu i sunt afectați ochișorii, aude perfect, ecografia abdominala a avut un rezultat bun, rezultatul de la controlul genetic încă nu îl știu…

Doctorii de aici au vrut să vadă dacă nu cumva neurofibromatoza de care suferă a generat și alte tumori, dar Slava Domnului, nu a generat nicio alta tumoră. Mi-a arătat medicul o poza de la RMN, se vad ochișorii, in spatele ochilor sunt nervii optici, ca doua canale și în spatele nervilor optici, unde se îmbină cei doi are Naty tumora. Nu este operbila pt că riscă să își piardă vederea… Vineri i-a facut o biopsie care a durat 3 ore și pe bucățica ce i-a luat-o din tumoră vor testa mai multe tratamente ca să vadă care este cea mai eficientă sa distrugă tumoarea aceea. Natalia este bine, nu a acuzat dureri de cap după biopsie și ca atare, joi am fost externate până joia viitoare pentru că o analiză de la biopsie nu este încă gata.

Joi dimineața ne vom întoarce la clinica și doctorul îmi va da toate detaliile despre rezultatul biopsiei și tratamentul pe care îl va urma. Natalia este foarte bine, e vioaie, ne jucam mult, construim mult lego, ne rugăm, e tare înțelegătoare. Acceptă totul și nu a plâns decât când i-a luat sânge.

Simt tare că Dumnezeu este cu noi, și asta face mult și pe voi va simțim alaturi și vă mulțumim pentru tot! Dumnezeu ne-a dat o putere mare și o pace! Simt tare că El o va vindeca prin medici. Medicii și personalul medical se poarta exemplar! Sperăm că totul va fi bine și vom reveni la viața noastră normala…. Avem toată încrederea în Dumnezeu și în medici!
Vă mulțumim din suflet pentru toată susținerea! Vă îmbrățișăm tare!”.


PS: Pozele sunt făcute în curtea spitalului Bambino Gesu, când ne-am externat!

Julya Huzoni – mama Nataliei

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Social