Connect with us

FOTBAL

FOTO. SCM Zalău învinge şi la Cugir şi se califică în finala barajului de promovare în Liga a II-a

Gruparea antrenată de George Zima a trecut cu 2 – 0 de CSO Cugir şi va lupta în dublă manşă, pentru promovarea în liga secundă, cu Unirea Dej, echipă ce a trecut de Minaur Baia Mare


SCM Zalău a fost echipa mai bună în dublă manşă cu CSO Cugir. Cu o mentalitate schimbată şi o voinţă de fier, jucătorii zălăuani au câştigat ambele jocuri din semifinala barajului de promovare în Liga a II-a.

Gruparea de sub Meseş a câştigat la “masa verde” meciul tur, deşi câştigase cu 2 – 0 meciul pe teren, beneficiind de o eroare a cugirenilor care au folosit un jucător în stare de suspendare.

În fine, prea puţin mai contează acum, pentru că şi la meicul retur de sub Drăgana, SCM Zalău a demonstrat că este echipa mai bună.

Deşi oaspeţii au avut primele şanse, prin antrenorul-jucător Lucian Itu sau Paul Păcurar, zălăuanii au replicat printr-o lovitură de cap a fundaşului Cristi Jalbă, mingea trecând puţin alături.

Finalul de repriză a aparţinut echipei din Zalău, care în două minute a rezolvat ecuaţia calificării.

Astfel, în minutul 42, Raul Stanciu a deschis scorul, asemănător cu ceea ce a reuşit în tur. Preluare bună în careu, dribling şi şut din unghi de la aproximativ 12 metri.

Două minute mai târziu, Vadim Calugher centrează perfect în faţa porţii, iar Sergiu Pop reia cu capul spectaculos în plasa celor de la Cugir. Cu acest scor, 0 – 2 avea să se încheie şi prima repriză.

Având în vedere că zarurile erau deja aruncat, repriza a doua a fost una fără prea multe faze de poartă, iar SCM Zalău avea să câştige cu 2 – 0 şi înfruntarea de la Cugir.

În cealaltă semifinală, Unirea Dej a învins Minaur Baia MAre, scor 3 – 1, după ce în tur a fost 0 – 0.

Aşadar, în 22, respectiv 29 mai, Unirea Dej se va duela cu SCM Zalău, în dublă manşă, câştigătoarea urmând să promoveze în Liga a II-a.

Sursa foto: Lucian Danciu, ziarul Unirea

CSO Cugir – SCM Zalău 0 – 2 (0 – 2)

Au marcat: Raul Stanciu (’42) şi Sergiu Pop (’44)

CSO Cugir: Toilă – Al. Rus (46, L. Contra), Vlădia (70, Tăban), Șt. Radu, Vitinha   – Șaucă/ cpt (60, Cocan), Boldea, P. Păcurar (46, I. Grozav), Dușmanu – Itu (46, Dohotariu), M. Lupu; Rezerve: R. Opric,  Fl Sandu, Șuteu, M. Neagu. Antrenor: Lucian Itu

SCM Zalău: Bogdan Miron – Florin Pop (’46 Iustin Ardelean), Răzvan Dulap, Cristian Jalbă, Mihai Cohan (’30 Bogdan Vișan) – Logon Romaric (’58 Sebastian Culda), Vadim Calugher (’70 Sebastian Duma),  Mihai Onicaş, Mihai Forna, Raul Stanciu – cpt. (’58 Mihai Petra), Sergiu Pop. Rezerve: Andrei Pop – Alexandru Jula, Lorant Kis şi Dănuţ Cozma. Antrenor: George Zima

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL