Connect with us

FOTBAL

Suspiciuni de blat la partida Minaur Baia Mare – Unirea Dej!?

Apropiați ai clubului din Dej spun că trei jucători de la Unirea ar fi fost contactaţi şi atenţionaţi să o lase “mai moale” în faţa celor de la Minaur în jocul capital de azi de la Dej. În schimb, aceştia ar fi primit promisiuni pentru contracte bune la Baia Mare

Încă din startul sezonului, Minaur Baia Mare a fost favorita principală la promovarea în Liga II-a din Seria a X-a. Maramureșenii au câștigat până la urmă nemeritat primul loc în dauna celor de la SCM Zalău. Cele două formații au ajuns însă la braț în play-off, acolo unde se duelează cu echipe din Seria IX.

Pentru Minaur, Unirea Dej e o nucă foarte tare, pe care nu a putut-o învinge săptămâna trecută la Baia Mare (0 – 0). Ca urmare, returul de azi de la Dej este unul incendiar, deoarece Baia Mare nu își mai poate permite să piardă încă o promovare, după cele două ratate deja din anii 2019 și 2020.

Tensiunea era mare și a ajuns la nivel maxim, mai ales după ce asupra jocului au început să apară suspiciuni în ce privește desfășurarea corectă a partidei!

Apropiați ai formației din Dej spus că Alin Minteuan, al cărui copil evoluează la Minaur Baia Mare, e bănuit că ar fi propus unora dintre foștii săi elevi de la CFR II Cluj, ajunși acum la Unirea Dej, să joace „mai moale”. Ca răsplată, aceștia ar fi primit asigirări că vor primi contracte de joc bune la Baia Mare, care vrea cu orice preț în Liga a II-a!?

Conform colegilor de la Gazeta Sporturilor, cei trei fotbaliști ar fi anunțat conducerea clubului ce s-a întâmplat. Deși inițial se punea problema unui denunț la DNA, dejenii i-ar fi somat însă pe maramureșeni să nu mai vină cu practici… neortodoxe.

Părțile implicate neagă informațiile GSP, dar recunosc fie că sunt la curent cu acest zvon, fie cu altele, asemănătoare.

“Nu vom lăsa lucrurile așa! Băieții au intrat în cantonament, le-am luat telefoanele, pentru că există tot felul de strategii să le fie distrasă atenția. Noi, românii, suntem profesori în d-astea, din păcate. Avem cea mai tânără echipă de la Liga a 3-a și vrem să promovăm pe teren!”, a spus pentru GSP Gabriel Magdaş – preşedintele Unirii Dej, cel care în ani trecuţi s-a aflat şi în conducerea formaţiei FC Zalău.

“Noi nu putem să controlăm ce spune și cu cine vorbește Alin Minteuan sau alt părinte al vreunui jucător de la noi. Nu am vorbit cu dânsul, dar, la ce jucător mare a fost, nu cred că s-ar fi pretat la așa ceva. A fost antrenorul multor jucători de la Dej, poate s-au suprapus niște lucruri. Vă garantez că returul se va juca doar pe teren!”, a menţionat Zoltan Szekely, team manager Minaur Baia Mare, pentru aceeaşi publicaţie.

“Terminați cu aberațiile astea, scormonite de oameni care ori nu mă plac, ori vor să acopere un eventual eșec. Da, am fost la meciul tur și după partidă am vorbit cu mai mulți dintre copiii de la Dej, pe care i-am antrenat la CFR în trecut. Însă am voie să vorbesc cu oricine! Sunt unii dintre foștii elevi care mă mai întreabă dacă pot să-i ajut, să-și găsească echipe, din viitorul sezon. Dar să fac așa ceva, să propun contracte ca să nu joace corect, Doamne ferește! Se face circ din nimic! Ce treabă am eu cu Baia Mare?! Sunt niște petarde inflamate, care nu se mai termină. Nici nu vreau să intru în astfel de discuții!”, a spus Alin Minteuan pentru GSP.

Să spunem că, dacă va trece peste CSO Cugir, SCM Zalău va întâlni câştigătoarea dintre Minaur Baia Mare şi Unirea Dej într-o dublă manşă, adică ultimul hop spre Liga a II-a.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL