Connect with us

FOTBAL

Rapid Jibou şi Luceafărul Oradea încep duelul pentru Liga a III-a

Duminică, de la ora 18.00, Stadionul RAPID va găzdui unul dintre cele mai importante partide ale grupării de pe Someş din ultimii ani. Ajunsă la barajul de promovare, formaţia condusă de Emil Ionaş şi Nicolae Daroţi a început să simtă aerul din eşaloanele superioare. Cristian Ţurcaş şi compania se află acum la doar doi paşi de Liga a III-a, acolo unde Rapidul nu a mai fost de mai bine de 15 ani

Pentru a ajunge în al treilea eşalon, Jiboul trebuie să depăşească Luceafărul Oradea, o formaţie cu experienţă competiţională, dar care în acest sezon a mizat doar pe tineri. Repartizată în aceeaşi serie ca şi SCM Zalău, formaţia bihoreană a fost “lanterna roşie”, acumulând doar 8 puncte în 18 etape.

Altfel spus, campioana Sălajului a avut baftă la tragerea la sorţi, având în vedere că pe lista formaţiilor posibile se mai aflau Progresul Şomcuta Mare şi CS Ocna Mureş, adversare mult mai redutabile.

Chiar şi aşa, misiunea jibouanilor este una extrem de dificilă. Cu multă mobilizare, cu sacrificii, ambiţie exemplară, dar şi cu un dram de noroc, Rapid poate face ca visul iubitorilor fotbalului de pe Valea Someşului să se îndeplinească în acest an.

Primul duel dintre cele două formaţii se va consuma duminică, începând cu ora 18.00, pe Stadionul RAPID din Jibou. Deşi preşedintele României a declarat că din 15 mai spectatorii pot reveni în tribune, jocurile din acest weekend se vor disputa încă fără spectatori, deoarece ordinul preşedintelui nu a fost încă publicat în Monitorul Oficial.

Jocul de la Jibou va fi condus de o brigadă de arbitri alcătuită din Norbert Kemenes (Baia Mare) – la centru, Daniel Lar (Baia Mare) şi Cristian Mureşan (Cavnic) – asistenţi. Observatori FRF vor fi Claudiu Ştefanuţi (Bistriţa-Năsăud) – observator de arbitri şi Melian Nădăşan (Ţaga – Cluj) – observator de joc.

Partida retur se va desfăşura duminica viitoare, la Oradea, de la ora 17.30.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL