Connect with us

FOTBAL

ULTIMA ORĂ. SCM Zalău câștigă la “masa verde” partida cu CSO Cugir!

Meciul de la Zalău, câştigat de sălăjeni cu scorul de 2 – 0 a fost omologat azi cu scorul de 3 – 0, după ce un jucător al formaţiei din Alba a evoluat, deşi se afla în stare de suspendare

Misiunea formaţiei sălăjene de a ajunge în ultima fază a play-off-ului a fost uşurată şi de o gafă imensă a formaţiei CSO Cugir. Ce s-a întâmplat mai exact? La partida tur, defăşurată sâmbăta trecută la Zalău, gruparea din judeţul Alba ar fi folosit un jucător aflat în stare de suspendare!

Este vorba de fotbalistul George Alexandru Duşmanu, care avea deja patru cartonaşe galbene, ceea ce înseamnă că el nu putea evolua în acel meci. Însă, jucătorul a intrat în teren în minutul 63, în locul lui Contra.

În aceste condiţii, formaţia CSO Cugir a pierdut la masa verde partida din Sălaj. Jocul a fost omologat cu scorul de 3 – 0 pentru SCM Zalău! Decizia a fost luată în cursul zilei de azi, 14 mai, în cadrul unei şedinţe a Comisiei de Disciplină din cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

În comunicatul oficial, arată că a existat o sesizare de la Departamentul de Competiții al FRF, cu privire la jucătorul Dușmanu George Alexandru, component al CSO Cugir.

Ca urmare, Comisia de Disciplină a admis sesizarea, în baza art. 83/10/1 din RD, cu aplicarea art. 34 din RD. Astfel, clubul CSO Cugir a fost sancţionat cu Forfait (3-0 în favoarea echipei SCM Zalău). Totodată, formaţia din Alba a primit şi o amendă sportivă, în valoare de 635 de lei.

Pe teren, partida s-a terminat cu scorul de 2 – 0 pentru echipa pregătită de George Zima şi Alexandru Pop.

Întâlnirea retur se va desfăşura sâmbătă după-amiază, de la ora 17.30, la Cugir. Chiar dacă sălăjenii vor intra în teren la adăpostul unui avantaj de trei goluri, sperăm că Răzvan Dulap şi compania îşi vor etala şi de data aceasta calităţile, arătând că SCM Zalău merită să promoveze în Liga a II-a, acolo unde Zalăul nu a mai fost de vreo 16 ani!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL