Connect with us

FOTBAL

George Zima îşi avertizează jucătorii înaintea returului de la Cugir. “Vom avea de suferit dacă vom sta la liniştea rezultatului din tur”

Tehnicianul de la SCM Zalău spune că echipa sa nu poate sta la liniştea avantajului de două goluri obţinut în tur şi vrea ca gruparea de sub Meseş să înscrie şi în returul de sâmbătă pentru a nu avea emoţii cu calificarea în finală

SCM Zalău este la un meci distanţă de finala barajului pentru promovarea în Liga a II-a. Gruparea de sub Meseş este favorită să ajungă în ultimul act, după avantajul pe care l-a obţinut în turul semifinalei cu CSO Cugir.

Zălăuanii s-au impus cu 2 – 0 pe teren propriu, dar sâmbătă îi aşteaptă un meci dificil la Cugir. Înaintea acestui joc, antrenorul George Zima şi-a avertizat jucătorii că pot avea probleme dacă vor sta la liniştea rezultatului din tur. Pentru a nu avea emoţii cu calificarea în finală, SCM Zalău îşi propune să marcheze şi în deplasarea de la Cugir.

”Cu siguranţă nu putem sta la liniştea rezultatului din tur. Va fi un meci complicat, pentru că CSO Cugir este o echipă solidă, periculoasă la fazele fixe. Este un meci greu, dar trebuie să fim concentraţi şi să mergem să dăm totul, ca la final să ne putem bucura de calificarea în finală. Acest avantaj de două goluri ne poate fura, fiindcă şi adversarii pot marca două goluri în retur. Mergem să jucăm şi vom încerca să înscriem, fiindcă dacă vom sta la liniştea acestui rezultat, vom avea mult de suferit”, ne-a declarat George Zima.

Partida retur dintre CSO Cugir şi SCM Zalău are loc sâmbătă, de la ora 17.30.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL