Connect with us

HANDBAL

Tadici a tunat după înfrângerea dramatică cu Craiova.”Un meci decis de observator. Probabil a aţipit la masă”

Tehnicianul de la HC Zalău susţine că golul victoriei reuşit de SCM Craiova a fost marcat când timpul regulamentar s-ar fi terminat şi în sala Traian deja s-ar fi auzit sirena, când Cristina Zamfir a aruncat la poartă

HC Zalău a suferit o înfrângere dramatică cu SCM Craiova, scor 25 – 24, în turneul de la Vâlcea, fiind învinsă în ultima secundă.

Oltencele au dat lovitura la aruncarea lui Cristina Zamfir, în ultima secundă, însă victoria Craiovei a fost îndelung contestată de formaţia zălăuană.

Antrenorul Gheorghe Tadici susţine că golul de 25 – 24 ar fi fost marcat când timpul regulamentar s-ar fi terminat şi deja în sala Traian s-ar fi auzit sirena!

”Un meci clar decis domnul observator, care nu cumva a aţipit la masă. Pe săritură jucătoarei de la Craiova, sirena a sunat, dar domnul observator, cu domnul arbitru Brabu au decis munca unor fete şi a unei echipe”, a spus Gheorghe Tadici.

De cealaltă parte, antrenorul Bogdan Burcea a lăudat echipa Zalăului.

”HC Zalău este revelaţia campionatului, o echipă care se i-a la trântă cu oricine şi au arătat că atunci când prestezi la nivel înalt pot să învingă pe oricine. Îmi exprim părerea de rău că acest meci nu a fost televizat. Cred că era un spectacol pentru suporterii noştrii şi ai Zalăului.Îmi felicit fetele dar cu trei standuri este greu rezişti la astfel de meciuri, însă mă bucur că am încheiat cu bine”, a spus Bogdan Burcea.

După 22 de etape, HC Zalău a rămas pe locul 9, cu 30 de puncte. Pentru formaţia zălăuană urmează sâmbătă o etapă liberă, iar în etapa a XXIV-a programată duminică, tot la Vâlcea, gruparea de sub Meseş va juca cu Dacia Mioveni, de la ora 12.00

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL