Connect with us

FOTBAL

CSO Cugir – SCM Zalău, un meci cât o finală!

Deşi a câştigat cu 2 – 0 manşa tur, SCM Zalău nu se poate deplasa liniştită la Cugir, lucru observat şi de antrenorul George Zima care a ţinut să remarce faptul că zălăuanii trebuie să rămână modeşti pentru că îi aşteaptă un joc foarte greu la Cugir

Sâmbătă, ora 17.30, Arena Cugir: CSO Cugir – SCM Zalău

SCM Zalău a câştigat în faţa celor de la CSO Cugir, în timp ce în cealaltă semifinală, Minaur Baia Mare şi Unirea Dej au făcut un scor alb, 0 – 0. Astfel, ambele echipe calificate în finala barajului de promovare în Liga a II-a vor fi decise la returul ce va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17.30. La finalul victoriei cu CSO Cugir, antrenorul Zalăului a spus că nu se gândeşte la ceea ce s-a întâmplat la Baia Mare, pentru că pe zălăuanii îi aşteaptă un meci dificil la Cugir.

“Nici nu mă gândesc la ceea ce s-a întâmplat la Baia Mare. Sunt foarte fericit de ceea ce am realizat sâmbătă, dar rămân modest şi îmi doresc ca şi jucătorii să înţeleagă acest mesaj pentru că avem nevoie de o săptămână de muncă, pentru că ne aşteaptă un meci complicat la Cugir, unde trebuie să avem atitudine, să dăm dovadă de caracter, să ştim să suferim în momentele grele şi pe momentele de pozitivitate în joc, să arătăm calitatea noastră individuală”, spunea George Zima la finalul victoriei cu CSO Cugir.

Chiar dacă a câştigat cu 2 – 0, antrenorul de la SCM Zalău atrage atenţia că jucătorii trebuie să rămână cu picioarele pe pământ pentru că nimic nu este decis, astfel că meciul de la Cugir este decisiv pentru calificarea în finala barajului de promovare în Liga a II-a, acolo unde Zalăul speră să revină după mai bine de 16 ani. Partida de la Cugir va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe Arena Cugir.

SCM Zalău porneşte ca favorită, iar în situaţia în care ar reuşi să înscrie măcar un gol în deplasare, balanţa calificării s-ar înclina serios de partea zălăuanilor. Una peste alta, George Zima va avea la dispoziţie aproape tot lotul valid, singura absenţă fiind fundaşul Alin Mutu, căruia i-a recidivat o accidentare mai veche. Zima nu s-a putut baza pe Mutu nici la partida tur.CSO Cugir – SCM Zalău, un meci cât o finală, la fel cum va fi şi disputa de la Dej, dintre Unirea şi Minaur Baia Mare.

Câştigătoarele celor două semifinale se vor înfrunta în dublă manşă în 22, respectiv 29 mai, iar câştigătoarea acelei duble manşe va promova în Liga a II-a.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL