Connect with us

FOTBAL

S-a deschis LACĂTUL la tribune!!! Spectatori la activităţile sportive în aer liber

Începând chiar din data de 15 mai, la competițiile sportive desfășurate în aer liber, spectatorii pot reveni în tribune, dar nu mai mult decât 25% din capacitatea tribunelor. În ce privește competițiile în sală, restricțiile ar putea fi relaxate începând din luna iulie

Este clar, sportul a fost unul dintre cele mai vitregite domenii în această perioadă grea de pandemie. Sportivii, dar mai ales spectatorii, care au fost interziși din tribune, deși mall-urile gemeau de oameni, de exemplu.

A fost o mare nedreptate împotriva tuturor iubitorilor de activități sportive. Într-un târziu, frustrarea acestei mare mase de oameni cărora le place sportul a luat sfârșit.

În această după-amiază, președintele României – Klaus Iohannis – a anunțat ceea ce așteptam cu sufletul la gură: competițiile sportive pot fi văzute din tribune! Sigur, nu orice activități sportive și nu oricâți spectatori, dar este un pas mare spre normalitate.

„Din acest weekend, activităţile sportive în aer liber vor fi posibile cu 25% din locuri ocupate, deci cu spectatori. Și în interior vor exista unele relaxări, care vom începe – majoritatea – din luna iulie. Dar, dacă organizatorul competițiilor din sălilor de sport garantează că toate persoanele ce intră sunt vaccinate, numărul de participanți poate crește”, a declarat președintele Klaus Iohannis.

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL