Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, înfrângere dramatică în meciul cu SCM Craiova!

După un meci dramatic, în care ambele echipe au mers “bară la bară”, formaţia sălăjeană a ratat în ultimele secunde un rezultat pozitiv. SCM Craiova a avut câştig de cauză şi s-a impus cu 25 – 24, prin golul marcat la ultima fază de Cristina Zamfir

Cu moral bun s-a deplasat HC Zalău la turneul de la Vâlcea, unde în primul meci s-a duelat cu SCM Craiova, o echipă de valoare, care era ameninţată de locurile de baraj.

A fost un joc de “care pe care”, care s-a jucat cu garda jos, iar suspansul s-a menţinut până în ultimele secunde. HC Zalău a avut momente bune, mai ales în prima repriză, când a condus şi la trei goluri diferenţă, însă la pauză s-a intrat cu 12 – 12.

În partea secundă, oltencele au avut de mai multe ori două goluri diferenţă, dar Zalăul a revenit şi scorul a fost 22 – 22 şi 23 – 23 în minutul 56.

Craiova a condus cu 24 – 23, dar cu 30 de secunde înainte de final, HC Zalău a egalat prin Severin, şi scorul a devenit 24 – 24. Ulitmul atac l-a avut SCM Craiova, care a dus atacul pănă în ultimele secunde, când Cristina Zamfir a aruncat la poartă şi a marcat pentru 25 – 24!

Acesta a fost scorul final, iar SCM Craiova obţine o victorie importantă în lupta pentru baraj. De cealaltă parte, HC Zalău rămâne pe locul 9 şi urmează să joace duminică cu Dacia Mioveni.

SCM Craiova – HC Zalău 25 – 24 (12 – 12)!

loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL