Connect with us

FOTBAL

Detalii despre Luceafărul Oradea – adversara Jiboului de la barajul de promovare

Luceafărul Oradea pare cel mai accesibil adversar pe care îl putea întâlni Rapid Jibou în lupta pentru Liga a III-a. Bihorenii au o echipă tânără, în care media de vârstă este de aproximativ 21 de ani. În lot sunt şi trei jucători străini, un brazilian, un austriac, dar şi un francez

Luceafărul Oradea, Progresul Şomcuta Mare şi CS Ocna Mureş au fost echipele de Liga a III-a peste care putea da Rapid Jibou la baraj, cele trei formaţii din eşalonul superior fiind repartizate în regiunea a 7-a.

Sorţii au decis ca Rapid Jibou să întâlnească Luceafărul Oradea, care pare cel mai accesibil adversar. Luceafărul s-a clasat pe ulitmul loc în Seria a X-a, reuşind să strângă doar 8 puncte în 18 etape. Bihorenii au câştigat la “masa verde” cu CSM Satu Mare şi au învins-o pe CAO Oradea, în ultima rundă, când meciul nu a mai avut o mare miză. Celelalte două rezultate pozitive au fost o remiză cu Gloria Bistriţa şi cu CSC Sînmartin.

Luceafărul dispune de un lot foarte tânăr, media de vârstă la nivel de lot fiind de 21 de ani. Există şi câţiva jucători interesanţi, este vorba de trei jucători străini, brazinianul Vinicius Leite, austriacul Filip Stajic şi francezul Jeremy Bonyaa.

Majoritatea jucătorilor nu au mare experienţă la Liga a III-a, însă avantajul celor de la Luceafărul în faţa Jiboului pare să fie pregătirea fizică şi faptul că echipa din Oradea vine după un sezon în eşalonul superior unde a jucat 18 meciuri.

Atât Sportul Şimleu, cât şi SCM Zalău au câştigat ambele meciuri din campionat cu Luceafărul Oradea.

Partida tur dintre Rapid Jibou şi Luceafărul Oradea are loc duminică, de la ora 18.00 la Jibou, iar returul este la Sînmartin, pe 23 mai.

Sursa foto: Bihon.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL